Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Priekšnodoklis К списку тем

Priekšnodoklis
Vai iespējams atskaitiit priekshnodokli, ja juridiskaa persona, kaa PVN maksaataajs regjistreejusies 1.novembrii reekjins sanjemts oktobrii, bet apmaksaats novembrii? Es nekur likumdoshanaa neatradu, ka nedriikst, bet varbuut nepareizi lasu?
Agrita
Agrita 12.11.2002 11:42
109 сообщений на сайте

Ответы (3)

saskaņa ar lik par PVN priekšnodokli driks atskaitit tikai ar PVN apliekamu darījumu nodrošināšanai un tikai persona, kas ir registrejusies ka pVN maksataja. ja darijums par kuru iet runa attiecinams uz periodu, kad firma nebija PVN maksatajs, tad ari priekshnodoklis nav atskaitams. savukart, ja darijums faktiski noticis pec registracijas[apliecina ar aktiem], tad neredzu iemeslus neatskaitit priekshnodokli.
Ad
Ad 12.11.2002 11:56
нет сообщений на сайте
Vienīgi neaizmirstiet par to, ka oktobra rēķinā nav un nevar būt Jūsu PVN maksātāja rekvizīti (LV un t.t., jo Jūsu uzņēmums tolaik vēl nebija PVN maksātājs.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 12.11.2002 17:53
2608 сообщений на сайте
un līdz ar to tas rēķins nav uzskatāms par pilnīgu nodokļa rēķinu. Un ja nodokļa rēķins nav pilnīgs Jums nav tiesību atskaitīt PVN, pat ja PVN maksātāja kodā trūkst burtu LV. Veicot nodokļu auditu Jums obligāti uz to norādīs un veiks uzrēķinu.
Lena
Lena 12.11.2002 18:24
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.