Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Graamatvediibas pakalpojumi К списку тем
Graamatvediibas pakalpojumi
Labdien, saaku domaat pie shaada jaut.
ja starp firmaam A un B ir nosleegts liigums, uz kura pamata B veic graamatvediibu (ieprieksh firmai A nebija vispaar graamatvedes). Tagad jaanodod atskaites-jautaajums-KAS LAI PARSKSTAAS uz PVN atskaiteem, firmas B cilveeks, kas reaali veic to graamatvediibu, bet vinjsh tachu nav pienjemts darbaa-netika sniegti par vinju zinjojumi par darba njeemeejiem.
Kaa arii kases izdevumu orderi-graamatvezha vietaa var parakstiit cilveeks no firmas B???
Ответы (8)
firmas B grāmatvedis paraksta un klāt pieraksta paskaidrojumu : saskaņā ar gramatvedības pakalpojumu līgumu Nrxxx
es uztaisiiju brivaa formaa zinjojumu VID-kur aprakstiju uz kaa pamata parakstu atskaites-bet tagad domaaju, bvai ar to pietiek?
bet kaa ar kasi??
es kadreiz stradaju gramatvedības firmā,un pietika ar ziņojumu un piebildi par pakalpojumu līgumu, bet varbūt tagad kautkas ir mainījies?
laikam jau pareizāk uzprasīt Jūsu VID nodaļā.
zinu tikai to, ka centra VID parbauda, kas ir parakstījis atskaites un ja kautkas nav kārtībā ar paraksta tiesībam uzreiz to pasaka.
Indrina
cik noprotu, tad tas zinjojums ir briivaa formaa rakstaams, man vienaa VID neko sakariigu nepateica, otraa VID pateica, ka vinjus par to ir jaainformee un VISS-t.i. rakstiski. Ar to arii pietiek.
veel jaut., bet tad tik tieshaam uz katra dokumenta, kuru paraksta citas firmas graamatvedis-jaaliek klaat piebildi-uz kaa pamata paraksti-shajaa gadijumaa tas ir liigums???
PNV un citu nodoklu atskaites drikst parakstit tikai un vienigi paraksttiesiga persona, t.i.jusufirmas valdes loceklis vai kada cita amatpersona. Vismaz mums ta pieprasa Zemgals pr-tas VID.
nu bet parakstu ir jaaliek arii graamatvedim-kur ir noradiitas priekhsnodoklja summas
un VSAOI-ar jaaparasktaas graamatvedim-nu izpilditajam un vaditaajam
Закрыть
Краткое описание нарушения