Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kas janem par pamatu
Labvakar!
Mees no lietuvas piegaadaataajiem sanem reekinu, kuraa kopeejaa summa tiek uzskaitiita gan LTL gan EUR.Tad, kad gatavoju atskaites VID uzraadu nacionaalajaa Lietuvas valuutaa LTL.
Nesaprotu, kuru summu man graamatot graamatvediibaa LTL vai EUR?Ujn no kuraam summaam man jaarekina valuutu kursu svaarstiibas?
Ответы (6)
У нас тоже был выставлен счет из Литвы и в Евро и в литах.Я сделала проводки по Евро(программа все равно все переститала в латы)юИ оплачивали с Евро счета, меньше потери на конвертацию
Valūtu kursu svārstības nav, jo EUR un LTL kurss pret LVL ir nemainīgs.
Ja es iegramatoshu LTL-programma pareekinaas uz LVL, bet paarskaitiishu EUR- kur bankas izdrukaa man paraadiisies LVL, jo mums nava EUr konta .Un apreekinaashu valuutas kursu svaarstiibas vai taa buus kluuda???
Man tas reekins tika iegraamatots decembrii, bet paarskaitam mees tagad juulijaa.
Vgk_redaktors! bet kāpēc kurss ir nemainīgs?
28 decembri EUR kurss ir 0.701 ;LTL 0.203; bet 31.12.04 EUR kurss ir 0.703;LTL
0.203.Esiegraamatoju LTL reekinu,taapeec svaarstiibas man nebija uz 31.12.05 bet tagad baidos par to, ka vai nevajadzeeja graamatot EUR, jo es reekinu aizskaitiiju EUR.
Закрыть
Краткое описание нарушения