Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Iesakiet, lūdzu!:) К списку тем

Kapostins 19.07.2005 13:12
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (7)
No paziņas esmu dzirdējusi labas atsauksmes par "Latvikon" kursiem. Bet šeit forumā vairāk sliecas uz "Biznesa kompleksu".

Pupedis 19.07.2005 14:11
289 сообщений на сайте
289 сообщений на сайте
" Biznesa kompleksā " tiešām ir ļoti labi kursi un augsti kvalificēti pasniedzēji.

Indrina 19.07.2005 14:44
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Kas ir "Biznesa kompleks"? Vai viņiem ir mājas lapa?

Llp 19.07.2005 16:19
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте

Indrina 19.07.2005 16:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Esmu beigusi arī ''Biznesa kompleksa kursus'', tas tikai dod nojēgu par grāmatvedību tiem, kas šajā sfērā nav strādājuši.Kvalifikācijas celšanas kursi šeit ir domāti ļoti zinošiem, sertificētiem grāmatvežiem. Es arī gribētu vēl kaut kur kā Jūs padziļināti apgūtgrāmatvedību. Esmu daudzkur skatījusies. Viena iespēja it kā būs ''Turībā'' rudenī - kursi strādājošiem grāmatvežiem. Bija domāti jau maijā, bet nesavācās grupa.

Bdaiga 19.07.2005 19:24
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Paldies visiem par ieteikumiem! Vismaz tagad zināšu kurā virzienā meklēt!! Paldies!:)))

Kapostins 20.07.2005 09:25
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
''Turībā''pabeidzu kursus strādājošiem grāmatvežiem (2 gadus atpakaļ). Varbūt tagad kaut kas mainījies, bet tajā tos varētu nosaukt par kursiem iesācējiem (skaidroja kontu plānu, kontēšanu, bilances posteņus utt). Kad jautājām kāpēc tā, pasniedzēja atbildēja, ka tāda ir viņas programma un tā bija domāts jau no saākuma. Beigās izrādījās, ka ideja viņiem bija laba, bet nesavācās grupa un visus sameta vienā katlā. Tā nu beigās iznāca, ka iesācējiem bija grūti,bet strādājošiem tas daudz neko nelīdzēja. Sertifikātu gan beigās iedeva par padziļināta kursa apguvi - manā izpratnē tie bija paši grāmatvedības pamati. Nauda bija jau pārskaitīta, tāpēc pastaigāju.

Ilzer 20.07.2005 09:35
321 сообщение на сайте
321 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть