Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN par pakalpojumiem К списку тем

PVN par pakalpojumiem
uzņēmums nodarbojas ar pakalpojumu sniegšanu. ja es izrakstu rēķinu piem.20 datumā nākošajā mēnesī, bet par pakalpojumiem uz iepriekšējā mēneša pēdējo datumu, vai PVN man tas ietekmē? vai man ir jātaisa PVN dekl.labojumipar realizēto pakalpojumu?
Bums
Bums 21.07.2005 09:06
166 сообщений на сайте

Ответы (8)

Es līdzīgu jautājumu uzdevu pāris dienas atpakaļ. Apskatieties forumā tēmu "PVN grāmatošana".
Llp
Llp 21.07.2005 09:29
162 сообщения на сайте
Ja pakalpojums tika sniegts iepriekšējā mēnesī, bet rēķins ir izrakstīts nākamajā, tad PVN ir jāmaksā tajā periodā, kad ir izrakstīts nodokļa rēķins.
Tt7
Tt7 21.07.2005 09:32
37863 сообщения на сайте
kurā likuma pantā vai noteikumos tas ir teikts?
Bums
Bums 21.07.2005 10:06
166 сообщений на сайте
см рвн закон оказаны услуги и выписан счет д.быть эти два условия
Basvik
Basvik 21.07.2005 10:09
253 сообщения на сайте
12 pants likums par PVN

(16) Nodokli par piegādātajām precēm vai sniegtajiem pakalpojumiem maksā valsts budžetā par to taksācijas periodu, kad nosūtītas preces vai sniegts pakalpojums un izrakstīts nodokļa rēķins vai saņemts avanss saskaņā ar rēķinu.

Bet kāpēc rēķins tiek izrakstīts 20 datumā, neviss 15?
Tt7
Tt7 21.07.2005 10:10
37863 сообщения на сайте
info par rēķiniem tiek saņemts no darbiniekiem, tāpēc...
Bums
Bums 21.07.2005 10:28
166 сообщений на сайте
paldies...
Bums
Bums 21.07.2005 10:29
166 сообщений на сайте
8 pants

(4) Apliekamā persona nodokļa rēķinu saskaņā ar šo pantu izraksta par jebkuru ar nodokli apliekamu preču piegādi vai pakalpojumu ne vēlāk kā 15 dienu laikā no darījuma dienas, ja šajā pantā nav noteikts citādi. Apliekamā persona nodokļa rēķinu par preču piegādi vai pakalpojumu sniegšanu neapliekamajai personai atbilstoši šā panta 5.1 vai sestajai daļai izraksta pēc tās pieprasījuma.

(43) Ja darījumu veic nepārtraukti ilgstošā laika periodā, nodokļa rēķins izrakstāms par laika periodu, kas nevar būt ilgāks par sešiem mēnešiem.

(44) Apliekamā persona nodokļa rēķinu par preču transporta pakalpojumu Eiropas Savienības teritorijā vai par preču transporta pakalpojumu, kas tieši saistīts ar preču eksportu, drīkst izrakstīt vēlāk nekā 15 dienas pēc pakalpojuma sniegšanas, bet ne vēlāk kā 90 dienu laikā Ministru kabineta noteiktajā kārtībā.
Tt7
Tt7 21.07.2005 10:33
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.