Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Darījumus apliecinoši dokumenti К списку тем

Darījumus apliecinoši dokumenti
Frizētava-salons, PVN nemaksātāja, piemēram iepērk matu ŗuļļus, klades, materiālus- šampūnus, utml.

Kādas ir prasības attaisnojuma dokumentiem (ne nodokļu rēķiniem)uzņēmumiem kas nav PVN maksātāji?
Vivaa
Vivaa 22.07.2005 11:16
93 сообщения на сайте

Ответы (7)

Prasības kādiem jābūt attaisnojuma dokumentiem ir norādītas Likumā par grāmatvedības kārtošanu un Likumā par grāmatvedību. Skatīt pie likumdošanas.
Ilma
Ilma 22.07.2005 11:26
30495 сообщений на сайте
Domāju, kā drošības pēc var piemērot visu to pašu, kas ir PVN maksātājiem. Sliktātk noteikti nebūs
Tatjana_
Tatjana_ 22.07.2005 11:26
1689 сообщений на сайте
Piemēram, ja tā ir prece (nu izmantojamie materiāi) man parsās PPR jebkurā gadijumā, bet vai tas ir obligāti es nezinu:)
Vivaa
Vivaa 22.07.2005 11:32
93 сообщения на сайте
Mēs pērkam arī preces uz čekiem un neviens no VID neko par to nav sliktu teicis . Manuprāt www.vid.gov.lvpie PVN pie jautājumiem un atbildēm ir tieši piemērs , ka var pirkt arī uz čekiem , ja tikai ir visi rekvizīti.
Ilma
Ilma 22.07.2005 11:47
30495 сообщений на сайте
"Likumā par grāmatvedības kārtošanu " NAV tāda likuma ir MK noteikumi 585 Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju
Amuil
Amuil 22.07.2005 11:57
26369 сообщений на сайте
Piemēram, ja tā ir prece (nu izmantojamie materiāi) man parsās PPR jebkurā gadijumā.

Не в каждом. В рознице можно покупать и по чеку. Нельзя покупать в рознице для дальнейшей перепродажи.

А они и не торгуют шампунями и бигудями.
Maija
Maija 22.07.2005 12:37
28223 сообщения на сайте
Jā , jā Amuil , tā ir kā Jūs sakiet. Ja paskatītos likumdošanā , tad to jau arī redzētu .
Ilma
Ilma 22.07.2005 12:58
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.