Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darījumus apliecinoši dokumenti К списку тем
Darījumus apliecinoši dokumenti
Frizētava-salons, PVN nemaksātāja, piemēram iepērk matu ŗuļļus, klades, materiālus- šampūnus, utml.
Kādas ir prasības attaisnojuma dokumentiem (ne nodokļu rēķiniem)uzņēmumiem kas nav PVN maksātāji?
Ответы (7)
Prasības kādiem jābūt attaisnojuma dokumentiem ir norādītas Likumā par grāmatvedības kārtošanu un Likumā par grāmatvedību. Skatīt pie likumdošanas.
Domāju, kā drošības pēc var piemērot visu to pašu, kas ir PVN maksātājiem. Sliktātk noteikti nebūs
Piemēram, ja tā ir prece (nu izmantojamie materiāi) man parsās PPR jebkurā gadijumā, bet vai tas ir obligāti es nezinu:)
Mēs pērkam arī preces uz čekiem un neviens no VID neko par to nav sliktu teicis . Manuprāt
www.vid.gov.lvpie PVN pie jautājumiem un atbildēm ir tieši piemērs , ka var pirkt arī uz čekiem , ja tikai ir visi rekvizīti.
"Likumā par grāmatvedības kārtošanu " NAV tāda likuma ir MK noteikumi 585 Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju
Piemēram, ja tā ir prece (nu izmantojamie materiāi) man parsās PPR jebkurā gadijumā.
Не в каждом. В рознице можно покупать и по чеку. Нельзя покупать в рознице для дальнейшей перепродажи.
А они и не торгуют шампунями и бигудями.
Jā , jā Amuil , tā ir kā Jūs sakiet. Ja paskatītos likumdošanā , tad to jau arī redzētu .
Закрыть
Краткое описание нарушения