Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dāvanu kartes darbiniekiem К списку тем
Dāvanu kartes darbiniekiem
Gribēju pajautāt - kā pareizi atspoguļot izdevumus par dāvanu kartēm un ziediem darbiniekiem jubilejās.
Tā kā dāvanas līdz 80 Ls neapliek ar nodokļiem, tad par šo summu palielinu algu. D7210 K5610.
Bet kā parādīt izmaksu? Vai rakstīt kases izdevumu orderi un lai šis darbinieks uz tā parakstās? D5610 K2610?
Ответы (10)
Nopirkat dāvanu karti D5620 K2380
Pielikat darbiniekam pie algas D8290 K5610
Ieturējat no darbinieka algas D5610 K5620
es arī gramatoju tāpat kā Klepa tikai pirmajā pozīcijā man ir gramatojums : D 5620 K 2610 ( kase )
Indrina! Bet tāda gadījumā (D5620 K2610) kas pirk dāvanu karti? Kādam tašu vajag to nopirkt, lai uzdāvinātu darbiniekam?
Kā Jūs domājiet- vai ar šādu kontējumu var iegrāmatot arī apdrošināšanas polises darbiniekiem?
eā Jūs domājat norēķinu personu,bet var jau apmaksāt pa taisno no kases vai bankas, metodikas jau ir dažādas.
Indrina! Apmaksāt un lai darbinieks skrien uz veikalu iegādāt dāvanu karti?
Ja nekļūdos ar apdroš. polisēm būs biščiņ savadāk, bet jāskatas likumdošanas dikumentos.
nē es nebiju domājusi tā, ka pats davanas saņēmējs skrien uz veikalu.
Nu tād no sākuma vajag izsniegt naudu tam, kurš skries uz veikalu pirkt dāvanu karti (D2380 K2610)
Закрыть
Краткое описание нарушения