Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Par PL К списку тем

Par PL
LABDIEN!

Vadība atveda lietotus datorus, bet rēķinu par šo preci mums neiedeva, teica, ka būs kaut kad vēlāk, tā es arī aizmirsu par šiem datoriem (jo viņi atrodas struktūrvienībā, neesmu viņus redzējusi), tādēļ arī izgāja no prāta un netika nekā uzskaitīti un iegrāmatoti. Tagad jūlija beigās firma, kas šos datorus piegādājusi jautā kādēļ mēs nemaksājam, bet es nemaz rēķinu neesmu redzējusi, rēķins pēkšņi pa faksu uzradās, nezinu kura neizdarība tā bija. Jautājums ko darīt? Datorus saņēmām aprīlī, rēķins ir ar maija datumu, bet es viņu ieraudzīju jūlijā? Iegrāmatot ar jūlija datumu? Kad ieviest ekspluatācijā PL? Vai PL nolietojums jāsāk aprēķināt tad, kad viņi ir iegādāti vai tad, kad ieviesti ekspluatācijā?

Paldies jau iepriekš!
Labameitene
Labameitene 27.07.2005 10:32
433 сообщения на сайте

Ответы (3)

У вас же должна быть накладная? Ее кто-нибудь подписал? И каком числом?
Albina
Albina 27.07.2005 10:34
64885 сообщений на сайте
Es ņemtu uzskaitē maijā , tad kad saņemts rēķins un jau bija saņemta prece. Nolietojumu sāk rēķināt tad kad ieviesti ekspluatācijā , bet es saprotu , ka tie Jums jau strādā no maija tātad arī jau tad ieviesti ekspluatācijā tikai jāsastāda akts par ieviešanu , bet tik pat labi variet stādīt aktu par ieviešanu ekspluatācijā arī vēlāk ja gribiet.
Ilma
Ilma 27.07.2005 10:37
30495 сообщений на сайте
Es PL liktu ekspluatācijā ar maiju un nolietojumu rēķinātu ar jūniju
Evvitaa
Evvitaa 27.07.2005 10:38
555 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.