Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Programma GrinS К списку тем
Laucina 27.07.2005 18:22
35 сообщений на сайте
35 сообщений на сайте
Ответы (22)
Программа вполне серьезная, фирма на рынке давно. С учетом невысокой цены может быть очень неплохим вариантом. Лучше всего подготовить свои ключевые вопросы, заказать демонстрацию и попросить консультанта ответить - впрочем, так проходит процесс знакомства с любой программой. А дальше - как сердце прикажет
Hplabs 27.07.2005 23:45
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
"С учетом невысокой цены" - nu nezinu, nezinu nemaz tik nevisokoja nav. Strādāju ar šo programmu pirmo pusgadu (pims tam bija DOS Apvārsnis) un teikšu godīgi, man pagaidām nepārāk patīk:( Manam vecajam Apvārsnim gandrīz vairāk iespēju bija (izņemtot to ka DOS-ā). Iespējams vēl neesmu visu apguvusi, bet tas pirmais iespaids man ne pārāk:( Tad Tildes Jumis man vairāk patika. Bet tas ir tikai mans viedoklis.
Soglasna s Ritoj. POLNOSTJU! Ja rabotala na Grins dva s polovinoj goda. Vragu ne pozhelajesh. Osobenno kogda dva goda podrjad v fevrale, v processe podgotovki godovogo otcheta "letit" to vsja kassa za predyduschij god, to vsje avansovyje otchety. Na vosstanovlenije uhodilo ot nedeli do dvuh. V fevrele eto mnogo! Objasnjali tem, chto u nih v programme "Chto-to ne zacepilosy i vsje posypalosj".
Renatap 28.07.2005 09:41
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
Oi, Renatap Vi menja jesho boljhe napugalji:( I tak ja uzhe zubami skrepja pitajusj poterpetj to chto mnje nenravitsja, a jeslji jesho i takije prokoli mozhet bitj...
A poprobovatj rukovoditelja pereubeditj? Vsje-taki eto vazhno. K sozhaleniju byvajut takije, kto schitajet, chto buhgalterija-eto "denjgi na veter (catata). Pravda "moj byvshij" god otrabotal s drugim "buhgalterom", a tepery ne mozhet vzjatj novogo, t.k. nikto v segodnjashnjem sostojanii ne hochet perenimatj dela. No mnogije rukovoditeli vsje-zhe ponimajut, chto kachestvennyj uchet-boljshoje prejmuschestvo.
Renatap 28.07.2005 10:35
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
мне программа очень нравится просто надо правильно настроить и поставить проводки и все будет океи
Bzk_un_partneri 28.07.2005 14:09
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Nu nezinu gan, mani besī, ka GRINS-am nav meklēšanas pēc konkrētās pvz, nesaliek visu pēc kārtas utt.daudzdažādu sīkumu, arī parādnieku saraksti ir vienkārši stulbi (man nevajag pēc nedēļas, bet gan pilnīgi visus).
Un vēl tas stulbums, kā kaut kas man jāmaina tā meistari jāsauc, kad prasīju lai mani pamāca, kā pārtaisīt dokumentu sagataves... man vienkārši nepatika atbilde. Un instrukciju grāmatiņa - kaut kādas šausmas - puse LV valodā puse krievu, un veikts tikai ikonu aprakst, bet kā nokļūt līdz dokumentam nav ne vārda.
Piedodiet, es esmu bezgala pacietīgs cilvēciņš (Apvārsni izmācījos nepilna mēneša laikā tikai pašmācības ceļā ar instrukciju grāmatām), bet šajā programmā ir bezgala daudz lietu, kas mani besī, un galvenais, ka jau ne tikai mani (man dažas pazīstamās kolēģes jau pēc mēneša attiecās strādāt ar šo programmu).Bet es mēģinu aizvien cīnīties:( Ko darīs, ka mūsu dziļajā Latgales pusē, īpaši citu apkalpojošo grāmatvedības programmu nav:(
Un vēl tas stulbums, kā kaut kas man jāmaina tā meistari jāsauc, kad prasīju lai mani pamāca, kā pārtaisīt dokumentu sagataves... man vienkārši nepatika atbilde. Un instrukciju grāmatiņa - kaut kādas šausmas - puse LV valodā puse krievu, un veikts tikai ikonu aprakst, bet kā nokļūt līdz dokumentam nav ne vārda.
Piedodiet, es esmu bezgala pacietīgs cilvēciņš (Apvārsni izmācījos nepilna mēneša laikā tikai pašmācības ceļā ar instrukciju grāmatām), bet šajā programmā ir bezgala daudz lietu, kas mani besī, un galvenais, ka jau ne tikai mani (man dažas pazīstamās kolēģes jau pēc mēneša attiecās strādāt ar šo programmu).Bet es mēģinu aizvien cīnīties:( Ko darīs, ka mūsu dziļajā Latgales pusē, īpaši citu apkalpojošo grāmatvedības programmu nav:(
Es strādāju ar TildeJumis Daugavpilī. Šeit arī ir apkalpošanas dienests.
Renatap 28.07.2005 14:28
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
Mees arii apkalpojam savus klientus latgales pusee. Lai paliidzeetu tikt galaa ar probleemaam, apkalpotaajs var nebuut klaatienee, un to var nodroshinaat attaalinaati un pa telefonu.
Martans 28.07.2005 14:31
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Jesli programma horoshaja, to s obsluzhivajuschim personalom vstrechajeshsja v moment usovershenstvovanij i obnovlenij.
Renatap 28.07.2005 14:33
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
Kad es gribēju Tildes Jumi, boss teica, ka nē, jo Tildes Jumis tad mums nepiedāvāja dažas nianses darbā ar svītru kodiem, bet Grins piedāvāja. Diemžēl neesmu Daugavpilī, bet bišķiņ nostāk, un man par katru pusstundas izsaukumu jāmaksā 10+PVN18%.
Un vēl viens sīkums, kas tracina, ka aiz pvz numura, kas sākas ar 0 jāliek punkts, jo savādāk pvz numurs ir ar mazāku daudzumu cipariņu, nekā jābūt. Ja es excel-ā varu atstāt ar 00, tad kāpēc te nav:-?
Labi pietiks žēloties, gan jau kaut kā izkodīšu šo programmu, nekas jau cits neatliek:(
Un vēl viens sīkums, kas tracina, ka aiz pvz numura, kas sākas ar 0 jāliek punkts, jo savādāk pvz numurs ir ar mazāku daudzumu cipariņu, nekā jābūt. Ja es excel-ā varu atstāt ar 00, tad kāpēc te nav:-?
Labi pietiks žēloties, gan jau kaut kā izkodīšu šo programmu, nekas jau cits neatliek:(
Es zinu Martan, tikāmies taču un apspriedām par Jūsu piedāvāto programmu, viss bij Okei, bet.. tieši darbs ar svītrukodiem (konkrētāk mūsu klientu vēlmēm), bij mīnuss.
Gan jau kaut kā tagad sadzīvošu ar šo:(
Gan jau kaut kā tagad sadzīvošu ar šo:(
Ar Juusu klientu veelmeem jau sen esam tikushi galaa. Juus nebijaat vieniigie ar shaadaam prasiibaam
Martans 28.07.2005 14:38
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Par palīdzēšanu no attāluma - GRINS ir viena bezgala kompetenta konsultante, sīkumos var palīdzēt tas tiešām. Un vēl tagad viņi piedāvā caur SKYPE ar manu atļauju izlabot-uzlabot visu, kas nepieciešams, tad jau redzēsim.
Martan, tad kāpēc man neziņojāt?:) Kad tikāmies, tad gan teicāt, ka esam vienīgie ("žuļiki" - mans komentārs), kam ir tāda prasība (drīzāk klientu vēlme).
Bet tagad par vēlu, vēlreiz tādu murgu, kā preču nomenklatūras ievadīšana negribās pieredzēt:(
Bet tagad par vēlu, vēlreiz tādu murgu, kā preču nomenklatūras ievadīšana negribās pieredzēt:(
Prechu nomenklatuuras bez probleemaam var ieimporteet no jebkuras programmas. Protams, pie nosaciijuma, ja taas ir sakariigi izveidotas, citaadi nav jeegas.
Martans 28.07.2005 14:43
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Par tiem "Zulikiem" : Riigaa tieshaam taadu ir maz, bet lauku rajonos taadu pietiek
Martans 28.07.2005 14:44
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Jaa, jaa, taapeec jau mees - programmu izplatiitaaji un apkalpotaaji esam domaati, lai paliidzeetu klientam risinaat shaada veida probleemas
Martans 28.07.2005 15:29
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
А мне вот очень нравится программа Grins работаю с ней уже три года и только один восторг.Обслуживание очень хорошее,решаются все вопросы.К тому же у меня лесная фирма и много помимо дополнительных отчётов разных сложных ситуаций и всё это решается.Главное правильно задать программисту задачу,что вы хотите получить от программы.Сама долго искала программу испробовала разные,но ни дня не пожалела,что приобрела Grins .Год наверное ушел на изучение-отшлифовку.За то сейчас одна задача правильно ввести накладные.В программе практически все отчеты и по балансу ,и для ЕС ,и даже кое-что по статистики.А вот как написали выше что что-то пропало, так есть функция востановление информации.Бывало что сама что-то напортачу,так потом всё возвращала на прежнее место.Если интересует звоните поделюсь опытом 9161177 Татьяна
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть