Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Līguma reģistrācijas žurnāls К списку тем
Līguma reģistrācijas žurnāls
Līgumu rēgistrācijas žurnālā vai es drīkstu reģistrēt līgumus pa līguma grupām atsevišķi,vai obligāti jābūt aizpildītam žurnālam ar roku.
Inara
Ответы (12)
Какие договора имеются ввиду? Я регистрирую только трудовые договора.
Подскажите, какие журналы должны быть обязательно?
pirkšanas -pārdošanas līgums
preces piruma līgums
Uzņēmuma līgums
Inara
У нас
1) трудовых договоров
2) налоговых книжек
3) накладных простых товаров
4) накладных акцизных товаров
5) прочих накладных
6) вводного инструктажа
7) инструктажа по т/б

инструктажа по противопожарной б-ти
pirkšanas -pārdošanas līgums
preces piruma līgums
Uzņēmuma līgums
Мне кажется эти договора регистрируются, если у вас на предприятии так принято, в порядке, который удобен вам.
Журнал платежных поручений и журнал выставляемых счетов (не PPR) нужен?
Vai tad VID neprasa, lai uzņēmumā būtu visi līgumi reģiastrēti
Не обязательны эти журналы. ИМХО.
es arī taisu maksājumu uzdevumu reģistrācijas žurnālu, tā ir pierasts, bet saprotu tā ka tas nav obligāti.
Līgumus reģistrē, lai būtu ērtāk strādāt, lai varētu atrast, ja vajadzīgs. Līgumus noteikti var reģistrēt pa grupām, ja tā ir ērtāk strādāt. Es līgumus reģistrēju elektroniski.
Jā, kadus tik žurnālus netaisa, es gan nereģistrēju pirkšanas-pārdošanas līgumus.
Mums veidlapu pieg;adātāji stāstīja, ka viņiem klienti pieprasa pat žurnālu, kurā reģistrēt stingrās uzskaites kvītis (ne visu grāmatiņu, bet katru kvīti atsevišķi) - kaut kas līzdīgs kā PPR žurnāls. Es būtu laimīga, ja man būtu tik brīvā laika, lai varētu piereģistrēt katru papīrīti:)
Закрыть
Краткое описание нарушения