Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Palīdziet
Labdien!
Saprotu, ka šī nav īstā vieta, taču mēģinu rast risinājumu daudzos interneta portālos.
Steidzami meklēju 1-istabas vai 2-istabas dzīvoklīti, ko varētu izīrēt. Vēlams Pārdaugavā. Vēlamā maksa ir līdz Ls 70 + skaitītāju rādītāji. Ja nu Jums ir iespēja man palīdzēt ar dzīvoklīti vai informāciju, būšu pateicīga. Jau iepriekš paldies.
Ответы (5)
Piemirsu pievienot kontaktinformāciju. Mans e-pasts
rislin@inbox.lv; tālr. 9164443
Te vēlreiz es. Vēlreiz pārlasot savu iesniegto tekstu sapratu, ka tekstā ieviesusies kļūda. Dzīvoklīti vēlos īrēt es pati, nevis tālāk kādam to izīrēt kā biju to rakstījusi. Pateicīga būšu par jebkuru informāciju, jo starpnieku firmām man uzticības nav, tāpēc meklēju pati.
Paldies.
Mani pazīstami iznomāja 1-st dzīvokli, bet par 80 lati + VISI komunalie pakalpojumi (apsaimniekošana, ūdens, apkure, elektrība, gāze un t.t....). Īsāk sakot lai tīrā peļņa būtu 80 lati. Domāju par jūsu vēlamo cenu dabūt dzīvokli būs grūti.
es varu izpalīdzēt tikai tādā gadījumā, ja der atsevišķa istaba, Rīgas centrā, Lāčplēša ielā. kopējā samaksa par šo istabu ir no 50-65Ls (istabas ir vairākas, tadēļ cena svārstās)indrina1@inbox.lv
man jasazinās ar istabu saimnieku, jo tās nepieder man, bet to ka ir brīvas gan zinu skaidri.
Закрыть
Краткое описание нарушения