Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Vienošanās? К списку тем
Viinodzinja 01.08.2005 09:39
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Ответы (4)
Vai tas varētu izskatīties šādi?
Direktoram
Iesniedzēja dati
PAZIŅOJUMS
(par atteikšanos no uzturlīdzekļiem)
________, 2005.gada___.augustā
Pēc izsaukuma noformēšanas man, __________, ar šo es, _____________, atsakos no visa veida veselības aprūpes, uzturēšanās LR un ar atgriešanos mītnes zemē saistīto uzdevumu segšanu no (iestādes nosaukums) budžeta.
Mani personas dati izsaukuma noformēšanai:
valstiskā piederība ______________ pilsone
dzimšanas datums _________________________
dzimšanas vieta __________________________
dzīves vietas adrese _____________________
paredzamais uzturēšanās laiks Latvijā __________________
uzturēšanās mērķis _____________________________________
Atteikšanās izdarīta bez jebkādiem nosacījumiem.
________________ ____________________________________
Direktoram
Iesniedzēja dati
PAZIŅOJUMS
(par atteikšanos no uzturlīdzekļiem)
________, 2005.gada___.augustā
Pēc izsaukuma noformēšanas man, __________, ar šo es, _____________, atsakos no visa veida veselības aprūpes, uzturēšanās LR un ar atgriešanos mītnes zemē saistīto uzdevumu segšanu no (iestādes nosaukums) budžeta.
Mani personas dati izsaukuma noformēšanai:
valstiskā piederība ______________ pilsone
dzimšanas datums _________________________
dzimšanas vieta __________________________
dzīves vietas adrese _____________________
paredzamais uzturēšanās laiks Latvijā __________________
uzturēšanās mērķis _____________________________________
Atteikšanās izdarīta bez jebkādiem nosacījumiem.
________________ ____________________________________
Viinodzinja 01.08.2005 10:36
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Kā uzrakstīt frāzi, ka to manā vietā nedarīs arī neviens cits?
Viinodzinja 01.08.2005 10:50
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
vai tad vēl kādam ir tiesības uz to?
varbūt te "atgriešanos mītnes zemē saistīto uzdevumu segšanu .." ir domāti "izdevumi" nevis "Uzdevumi" ?
Atteikšanās izdarīta bez jebkādiem nosacījumiem. Drīzāk šis paziņojums apliecina manu gribu, kas izteikta bez viltus un spaidiem jeb kā tamlīdzīgi.. tur jau labāk pratīs izteikties juristi.
varbūt te "atgriešanos mītnes zemē saistīto uzdevumu segšanu .." ir domāti "izdevumi" nevis "Uzdevumi" ?
Atteikšanās izdarīta bez jebkādiem nosacījumiem. Drīzāk šis paziņojums apliecina manu gribu, kas izteikta bez viltus un spaidiem jeb kā tamlīdzīgi.. tur jau labāk pratīs izteikties juristi.
Cleo, tiešām, tur domāts "izdevumu".
Gribas pasargāties arī no gadījumiem, kad notiek piemēram kādas veselības problēmas un tiek nokārtota aizbildniecība. Bet arī tādā gadījumā aizbildnis taču izpildīs aizbilstamā gribu. Tā ka laikam jau varētu būt ok tāpat.
Gribas pasargāties arī no gadījumiem, kad notiek piemēram kādas veselības problēmas un tiek nokārtota aizbildniecība. Bet arī tādā gadījumā aizbildnis taču izpildīs aizbilstamā gribu. Tā ka laikam jau varētu būt ok tāpat.
Viinodzinja 01.08.2005 11:37
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть