Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pēc kura datuma grāmato? К списку тем
Pēc kura datuma grāmato?
Izrakstīju PPR 29.jūlijā
piegādes datums 1. augusts.
Ответы (12)
es grāmatoju pēc izrakstīšanas datuma t. 29 jūlijs.
Вы выписываете ППР или получаете?
При получении провожу по дате получения ППР.
Vienkārši prigramma manizveido grāmatojumu uz 1.augustu Es domāju ka jāgrāmato pēc izrakstisanas datuma
При выписывании мне кажется по дате поставки надо проводить?
А зачем Вы так выпмсыв? Я считаю, что сделка-передача прав собственности, произошла при отгрузке товара т.е в августе, если в договоре не указано, что Вы ,уже их товар, храните у себя на складе. Для НДС ст.8.(1)
Vienkarsi vajadzeja 5dien izdrukat PPR, a sodien jau pa tgaisno ved preci
Tātad saprotu , ka pareizi ir gramatot pec pec piegādes datuma
Es grāmatoju pēc izrakstīšanas datuma.
Izrakstīšanas datumam nav nekāda pamatojama iegrāmatot PPR, jo pircējs vel nav saņēmis preci. Bet ja viņš nav saņēmis preci, tad viņš nav Jums neko parādā un kontējums Dt 2310 ir pretlikumīgs manuprāt.
Es domāju ka nosūtīšanas datumā, jo PPR ir saistīts ar PVN,bet PVN likumā ir teikts - PVN var uzrādīt kad rēķins ir izrakstīts un prece nosūtīta.
tas, ka jūs izraxtījāt vēl neko nenozīmē. tik pat labi pircējs vēl var atteikties no preces un darījums vispār
nenotiks.Esgrāmatoju pēc preces piegādes datuma.
Закрыть
Краткое описание нарушения