Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumis - gljuks!!! Ko dariit? К списку тем
Tildes Jumis - gljuks!!! Ko dariit?
Sveiki!
Lieta tāda, ka 29.07. izmaksāju darbiniekam atvaļinājuma naudu par atvaļinājumu no 01.08.2005. - 14.08.2005. Man tā aprēķinātā atvaļinājuma nauda parādījās augusta algas sarakstā, bet izmaksāju sanāk, ka jūlija mēnesī. Tagad izdrukājot algas sarakstu par jūliju, man rāda, ka darbiniekam jāizmaksā mīnus 81 LVL! Uzliku, lai pārrēķina augusta algu sarakstu - bet tur neuzrādās, ak jāizmaksā par 81 LVL mazāk - tur uzrādās pilna izmaksājamā summa par augusta mēnesi. Vai jums arī tā kādamir gadījies un kā jūs atrisinājāt šo problēmu? Man ir viens variants - uztaisīt to summu ar - zīmi kā avanss augusta mēneša algu sarakstā (+ grāmatvedības izziņa) un tad parādīsies augusta mēnesī pareiza izmaksājamā summa...
Paldies jau iepriekš
Ответы (10)
es taisu kases orderi (kontējot uz 5610) par izmaksāto atvaļinājuma naudu, tad algu sarakstā tas parādās ailē samaksāts avanss un summa izmaksai ir 0.
Nu es jau arī daru visu tāpat un parasti viss ir okidoki, bet šoreiz programmu laikam samulsinājis fakts, ka es jūlijā aprēķinu un izmaksāju atvaļinājuma naudu par augustu - BET aprēķināta atvaļinājuma nauda parādās augusta mēnesī, bet izmaksātā atvaļinājuma nauda - jūlija mēnesī - tādēļ arī tā mīnus zīme
Luuudzu, luudzu, luuudzu!!!
Vai tieshaam taa nevienam nav bijis? :(((
Tildē pie atvaļinājuma loga kaut kur bija jāievekl ķeksītis, kurā mēnesī izmaksā atvaļinājuma naudu - esošajā vai nākamajā, un tad attiecīgi tajā algu sarakstā un atskaitēs tā arī parādās.
neatradu tādu atvaļinājuma logu, bet ir pie sistēmas konfigurācijas pie Alga tiek izmaksāta - Nākošajā kalendārajā mēnesī. Vismaz man tā ir un ar atvaļinājumiem viss čikiniekā.
Man piezvanīja no Tildes, ka viņiem jau esot uzlabojums algu sadalē.
Aizsūtīju visiem temata dalībniekiem.
Paldies
Julija_k man gan nav uzlikts Jūnija jauninājums, varbūt tāpēc man nav arī gļuku.
Es gaidīju Tildes kļudu labojumu, bet, kad tas jau ir atnācis, arī šaubos, vai likt. Bet, servisa pakā, ko es Jums sūtīju, ir arī izmainas PVN deklarācijā sask. ar metodiku.
Hmmm, paldies jums visiem!!! Sanāca, drusku apšmaukt to Tildes Jumi, bet man izdevās ielikt to summu atvaļinājuma jūlija mēnesī un norādīt, ka tas ir par nākamo mēnesi - un viss OKIDOKI
Bet par to nosūtīto jauninājumu - es saņēmu par to PVN, it kā uzintstalēju - personīgi aizsūtīju meilu uz Tildes Jumi un pajautāju vai tas ir jādara visiem - viņš teica, ka jā... bet par to, ka kaut aks būtu izmainīts saistībā ar algām nepamanīju :-? hmmm???
Закрыть
Краткое описание нарушения