Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Solcraft, Ankravs К списку тем

Solcraft, Ankravs
Mainām uzskaites programmu no Apvārnis uz kaut ko citu (piemēram, Solcraft vai Ankravs. Uzskaitē būtiska ir klientu datu bāze (50 000 ierakstu tagad - 200 000 ierakstu pēc 5 gadiem), sekojoši CRM, kā arī daudz nestandarta (negrāmatvedības) atskaites. Kāda jums ir pieredze ar Solcraft un Ankravs attiecībā uz apkalpošanu? Vai šīs uzskaites programmas spēj ātri un kvalitatīvi apstrādāt datu bāzes ar vairākiem simtiem tūkstošiem ierakstu? Vai ērti un ātri ir iespējams sagatavot nestandarta atskaites? Paldies
Kurbads
Kurbads 03.08.2005 10:33
1 сообщение на сайте

Ответы (3)

Labprāt iepazīstinātu Jūs ar mūsu programmu WinLATS.

Sadaļā GRĀMTVEDĪBAS PROGRAMMAS atradīsiet mūsu telefona nummuru. Sazinieties ar mani, un es atbildēšu uz viesiem Jums interesējošiem jautājumiem.

Mārtiņš.
Martans
Martans 04.08.2005 09:39
158 сообщений на сайте
Straadaaju ar Ankrava programmu-it kaa laba, bet tai pashaa laikaa tur ir tik daudz man nevajadziigas informacijas (ailes, kuraas ir iespeejams kaut ko ievadiit), ka tas neradija iipashu apmierinatiibu.
Kml
Kml 04.08.2005 09:42
1086 сообщений на сайте
Vai joprojam meklejat programmu? Varu informaciju aizsutit pa e-pastu, varat atsutit man meilu uz: ieva001@delfi.lv
Ieva001
Ieva001 17.08.2005 11:04
50 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.