Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
metodika
Liels lūgums atsūtīt paraugus uzskaites metodikai uzņēmumā, vēlams izvērstāku!
nikolita@tvnet.lv
Paldies!
Ответы (27)
тра-ля ля
тра-ля ля

ko tieši Jūs gribat izvērst?
Клео- не старайся, девушка так шутит;)
Ar izvērstāku es domāju, lai nav gluži skelets, lai varētu izmantot kā paraugu - tirdzniecības uzņēmumā, kā arī lai atbilstu VID prasībām.
nejoko gan.
Metodikai ir jāatbilst uzņēmuma specifikai un likumdošanai nevis VID prasībām.
kāds tūlīt teiks - par atsevišķu samaksu

Bet es teikšu, reāli jau tikai Jūs zināt kā vedat uzskaiti, kādas ir nianses, kādi kontējumi, kāds ir tieši Jūsu kontu plāns. Kā Jūs iedomājaties, ka kāds var iedot Jums gatavu metodiku par Jūsu uzņēmumu pilnīgi neko nezinot? Paraugu skeletu- jā, bet nianses tikai Jūs zināt.
nikolita@tvnet.lv вы действительно хотите на халяву?;)
Ineta9, vai Jums nešķiet, ka pašai būtu noderīgi "pasvīst" pie šās metodikas izstrādes, bet neskaidros jautājumos lūgt kolēģu konsultāciju. Manuprāt, grāmatvedis no tā tikai iegūst. Kad pirms pieciem gadiem izstrādāju savam uzņēmumam, man nebija pat šāda skeletiņa. Vadījos pēc parauga Latvijas Ekonomistā.
Bet mūsu galvenā grāmatvede nav izstrādājusi metodiku un rezultātā ne pārējie grāmatveži īsti zin kā vajag pareizāk, ne galvenā zin ko dara pārējie grāmatveži :D.
redz ir arī tādi, kas iztiek bez metodikas
вас всех разогнать надо;)Aivarsp
Aivarsp, bet uzņēmuma vadība? Man, piemēram, uzlika pienākumos.
Mums uzņēmuma vadība tāda labiņa - uzticās, visus uzskata par baltajiem cilvēkiem, visu aizmirst, visu piedod. Esmu galvenais ekonomists. Kad pirms gada sāku strādāt atradu PZ aprēķinā izlaistus 100 000 Ls zaudējumus, tagad pārbaudu galvenās grāmatvedes PVN deklarāciju (Tīrie brīnumi rādās). Algu viņa saņem ĻOTI LIELU, un viņa nekautrājas paprasīt vēl algas pielikumu, Cleo.
Sorry! Aizmirsu paskaidrot. Viņa nav galvenā grāmatvede, bet direktora draudzenes mātes draudzenes meita.
И ВАМ ИНТЕРЕСНО ТАМ РАБОТАТЬ?;)
Esk. Interese nav atkarīga no galvenās grāmatvedes kvalifikācijas, bet gan no darāmā darba un materiālā stimula.
Закрыть
Краткое описание нарушения