Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
magistratura v LU К списку тем
Girlrix 08.08.2005 11:20
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
Ответы (50)
komarik ja s Vami soglasna!!
Girlrix 08.08.2005 12:07
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
esli vi xotite poluchitj bakalvra v LU, to nabor uzhe zakonchen na etot god!
Girlrix 08.08.2005 12:12
104 сообщения на сайте
104 сообщения на сайте
Я так, на будущее интересуюсь. Может созрею когда-нибудь.
H2so4 08.08.2005 12:16
1644 сообщения на сайте
1644 сообщения на сайте
Meitenes, ko jūs man ieteiktu darīt? Man darba stāžs 13 gadi, 2003 gadā beidzu Rīgas tehnikumu, sertifikāti man vesels lērums, gribētos arī kaut kur vēl pamācīties, vai man labāk iegūt 1. līmeņa, vai augstkolu vai labāk dabūt starptaustisko sertifikātu/ (līdz pensijai tikai vai vēl 10.gadi)
Ой, Катерина! умница!
Uzzi 08.08.2005 12:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Torei... Nu tas jau atkarīgs no darba, kur strādājat. Man līdz pensijai vēl vai tikai nepilni 20 gadi. grāmatveža stāžs nedaudz virs 20.... visu laiku iztiku ar grāmatveža vidējo speciālo izglītību, šogad ieguvu arī 1.līmeņa augstāko. Patreizējam darbam man ar šo izglītību un savu pieredzi pilnīgi pietiek. Kā arī uzskatu, ka savos gados nevienu potenciālo darba devēju ar augstāka līmeņa izglītību tik un tā nepārsteigšu.
Var jau būt, ka kādreiz vēl uznāks iekāriens uz mācībām, bet patlaban tiešām vairāk negribas!
Var jau būt, ka kādreiz vēl uznāks iekāriens uz mācībām, bet patlaban tiešām vairāk negribas!
Jaane 08.08.2005 13:16
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
Es jau katru otro gadu izeju kādus kursus, īsti nesaprotu vai ir jēga ieguldīt naudu un laiku, domāju ka mazpilsētā arī sagaidīšu savas laimīgākās dienas. mācītie gan man gribas, divgadīgo tehnikumu beidzu vienā gadā, ja tā varētu tālāk tad jau varbūt, esmu lielās domās..
Nu bet, ja mācīties gribas, tad optimāls variants (pēc manām domām) ir 1.līmeņa augstākā izglītība - nav pārāk dārgi, nav pārāk grūti, bet zināšanu jomā ieguvu daudz kā jauna. Lai gan grāmatveža stāžs man it kā nav mazs, tomēr ieguvu daudz kā jauna, jo daudz ko iemācīja par dažādu nozaru grāmatvedību specifiku.
P.S. Arī es dzīvoju ne Rīgā, un liels pluss man GFK izvēlei bija tas, ka mūsu pilsētā ir neklātienes filiāle.
P.S. Arī es dzīvoju ne Rīgā, un liels pluss man GFK izvēlei bija tas, ka mūsu pilsētā ir neklātienes filiāle.
Jaane 08.08.2005 14:55
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
Grāmatvedības un Finanšu koledža.
Jaane 08.08.2005 15:03
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
Jaane, es arī domāju par GFK.Gribētu zināt vai tur māca arī praktiskus pielietojumus, vai pārsvarā tikai teoriju. Un vai eksāmenus nolikt ir grūti?
Bdaiga 08.08.2005 20:26
269 сообщений на сайте
269 сообщений на сайте
Mācības tiešām ir domātas praktizējošiem grāmatvežiem un teorija iet tikai papildus. 1.gadā ir vairāki priekšmeti, ar kuriem var rasties nelielas problēmas (tas atkarā cik sen atpakaļ sēdēts skolas solā) - angļu val.,matemātika ekonomistiem, mikroekonomika u.t.t. Bet tas tiešām sīkums, eksāmenus nolikām visi( daži ar 2.piegājienu). Otrajā gadā tiek spiests uz visa veida grāmatvedībām - celtniecības,tirdzniecības,kokmateriālu,pašvaldību u.t.t. kā arī padziļināti finansu un vadības grāmatvedības. Ir arī prakse, kuru parasti iziet savā uzņēmumā un kuras pamata arī tiek veidots noslēdzošais kvalifikācijas darbs. Fuu...nu gan gari aizrunājos.
Vispār īsi sakot biju ļoti ar mācībām apmierināta un tiešām ieguvu daudz! Tā kā uz priekšu!
Vispār īsi sakot biju ļoti ar mācībām apmierināta un tiešām ieguvu daudz! Tā kā uz priekšu!
Jaane 09.08.2005 08:55
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
Gala..vai Jūs arī mācījāties šai koledžā?
Jaane 09.08.2005 15:27
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
H2so4: wi uže opazdaļi. dokumentikov ta uže neprinima'jut.
Vitazunda 09.08.2005 15:36
37 сообщений на сайте
37 сообщений на сайте
visu laiku strādājot internetā, atveras lodziņš ar Latvijas Biznesa koledžas reklāmu, www.biznesakoledza.lv, paskatījos pieņemama macību maksa, ļoti laba macību programma, tiek izsniegti mācību palīgmateriāli, iegūta 1 līmeņa augstākā izglītība, izklausās ļoti daudzsološi , bet meklēju informāciju par šīs augstskolas akreditāciju un neatradu.manpašai gan ir laba grāmatveža izglītība, bet gribējās ieteikt draugiem.
vai kāds var kaut ko pastāstīt par šo macību iestādi?
vai kāds var kaut ko pastāstīt par šo macību iestādi?
Indrina 09.08.2005 15:43
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ilma,
es esmu pabeigusi LU gan Gramatvedibas institutu, gan magistraturu, LU Tautsaimniecibas institutu.
Gaju magistratura cita novirziena, jo LU Gramatvedibas inst. un magistratura ir vieni un tie pashi pasniedzeji un lasa to pashu, bet...
Man jau liekas, ka tas sertifikats butu bijis labaks, tamdel drizuma ieshu uz to!
Loti personigs viedoklis: Studijas LU neparada zinashanas, bet gan to, ka TEV ir bijusi tada speja sevi mobilizet un izdarit lidz galam iesakto + ir atradusies tam nauda (man kredits)!
es esmu pabeigusi LU gan Gramatvedibas institutu, gan magistraturu, LU Tautsaimniecibas institutu.
Gaju magistratura cita novirziena, jo LU Gramatvedibas inst. un magistratura ir vieni un tie pashi pasniedzeji un lasa to pashu, bet...
Man jau liekas, ka tas sertifikats butu bijis labaks, tamdel drizuma ieshu uz to!
Loti personigs viedoklis: Studijas LU neparada zinashanas, bet gan to, ka TEV ir bijusi tada speja sevi mobilizet un izdarit lidz galam iesakto + ir atradusies tam nauda (man kredits)!
Sindija 09.08.2005 16:24
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Sindija, nu re cik daudz esat mācījusies, bet man tikai tehnikums un 1.līmeņa augstākā profesionālā LLU ekonomikas fak.
malači!
Indrina 09.08.2005 16:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Sindija , man ir citas profesijas augstākā izglītība bet dzīve iegrozījās tā , ka jau ilgāku laiku strādāju par grāmatvedi. Praktiski visu iemācijos pašmācībā, bet savai pasapziņai tomēr pabeidzu un dabūju LU DIPLOMU specialitātē ekonomista kavalifikācija grāmatvedība.Esmu ļoti apmierināta - tā bija profesionālā apmācība LU divgadīgā pēc citas augstākās izgl.iegūšanas. Tad mums piedāvāja arī turpināt izglītoties maģistatūrā . Vairākums no beigušajiem uzskatīja par labāku tomēr iegūt turpat grāmatveža profesionālo sertifikātu nevis mācīties maģistratūrā. Arī manas domas ir tādas pašas . Tāpēc arī domāju par mācībām sertif.iegūšanai. Bet tās ir tikai manas domas . Katrs jau visu piemēro savām vajadzībām.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть