Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Atrasta apgadībā esoša persona К списку тем

Atrasta apgadībā esoša persona
Lūdzu izsakiet savu viedokli par šo tēmu. Mūsu darbiniece strādā uzņēmumā no 2003.gada Es strādāju uzņēmumā no š.g.februāra.Paskatījos iepriekšējā datorprogrammā darbiniecei ir tikai neapl.min.,es ieliku savā programā arī min. Bet tagad, kad darbiniece uzrakstīja atlūgumu no 08.08.2005 es saku skaitīt kompensāciju un nod.grāmatiņā redzu, ka viņai ir meita. Protams,pati esmu vainīga ka nepaskatījos darba sākumā nod.grām, bet paļaujos iepriekšejai grāmatvedei.Un tagad es gribu uztaisīt pārrēķinus un domāju vai labāk izlabot algu par viesiem mēnešiem un starpību(t.i.pārmaksāts IIN)ieturēt no jūlija un augusta darba algas, vai korekciju uztaisīt jūlijā un augustā ar grāmatvedības izziņu par kļūdam no 01.2005 līdz 06.2005.

Palīdziet.

Paldies.
Sofija76
Sofija76 08.08.2005 12:00
506 сообщений на сайте

Ответы (22)

VID varētu uzlikt soda naudu ja'Jūs būtu piemērojusi atvieglojumus, kas nepienācās un ar to samazinātu nodokļu bāzi, bet Jūs jau nodokli samaksājāt vairāk. Manuprāt par to nesoda
Cleo
Cleo 08.08.2005 13:22
19234 сообщения на сайте
Laikam es tad neko ne mainīšu.

Liels paldies!!!
Sofija76
Sofija76 08.08.2005 13:24
506 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.