Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ieņēmumi no realizācijas К списку тем
Ieņēmumi no realizācijas
Labvakar
man vienā uzņēmumā ir ikdienas ieņēmumi no saimn, darb.-skaidra nauda-katru dienu vadu iekshaa KASEE-kases ienjeemumu ord. D Kase-2611 un K 6111-ienj. no realiz. Viss ir kaartibaa, liidz atveeru finanshu atskaiti (kuraa vadu banku un tt) un tur redzu, ka ienjeemumi raadaas ar miinus ziimi, t.i. ienjeemumi raadaas krediita pusee.
Ko dariit-atstaak kaa ir, jeb tomeer uzrakstiit papildus graamatojumu??
Ответы (17)
Jums bankā ir mīnus zīme, vai kur?
ienjeemumus vadu kases graamata-taalaak tos varu apluukot arii finanshu uzskaitee-panjemot atskaiti kontu zhurnaals-pa kontu 6111.
Камилочка, так счет 6111 Доходы от реализации и должен быть по кредиту.
Martinas-jap-to es saprotu, tieshi taa arii graamatoju, bet menja smutilo, ka tajaa atskaitee-ienjeemumu kopeeja summa pa kaut kaadu periodu raadaas ar miisusa ziimi.
it kaa peec loogjikas-ienjeemumi-un miinusa ziime priekshaa.
labi...viss. shodien pietiek straadaat, jo galva savadaak kvadrataina palika. Atvainojos par ne iipashi izcilosho jaut. kaarteejo reizi paarstradaajos
Да, может с утра еще раз посмотришь, откуда минус взялся
Может быть в конкретной программе или в конкретном отчете кредитовые суммы и должны показываться с минусом (в отличие от дебетовых)?
Man arī rādās mīnusi.Bet es neņemu galvā tos mīnusus, jo man galvenais lai atlikumi Bankā un Kasē sakrīt.Man ir Zalktis.Štrunts par bitēm , ka tik medus!
varbūt programmā tas konts ir norādīts kā sintētiskais debeta- tad atlikums rādītos ar mīnusu, programmā 6110 kontam būtu jābūt kā sintētiskajam operāciju, bet kā Zalktī ir es gan nezinu.
tb sintētiskais aktīva - laikam neesmu pamodusies
Nezinu.Es arī strādāju ar Zalkti,taču nekādi mīnusi nerādās.Varbūt kaut kur esat ielikuši kādu nepareizu pazīmi.
URAAA
sapratu, man konts 6111 programma kaut kaadaa diivainaa kaartaa raadijaas ka ta ir aktiivais konts -iekjkseejot, ka tas ir pasiivas-MIINUS pazuuda
paldies visime, kas atsaucaas
Ну вот, недаром пословица говорит "утро вечера мудренее"
Kml, vai nedod iespēju ieķeksēt, ka ats ir operāciju konts, jo būtībā jau 6.grupanav ne pasīvs ne aktīvs konts, bet operāciju konts.
"sapratu, man konts 6111 programma kaut kaadaa diivainaa kaartaa raadijaas ka ta ir aktiivais konts .." pievienojot kontu plānam jaunu kontu, kas tur vēl nav nav nekas dīvains, ka automātiski programma ieliks kā aktīva kontu, Tildē piemēram ir iespēja ieķeksēt kā pasīva , kā aktīva vai kā operāciju kontu.
Cleo
nu jaa, tagad es to arii sapratu, ka pievienojot jaunu jaapaubauda uz kuru tieshi attiecina programma
Redz, kāds es neuzmanīgs.- parādās summas ailēs kredīta summām.
Закрыть
Краткое описание нарушения