Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
IK, SIA - programma???
Sakiet ludzu,
kadu programmu Jus ieteiktu, ja cilveks karto gramatvedibu gan IK, tad advokatiem, tad vel SIA???
Ответы (11)
IK veic parasti vienkāršā ieraksta grāmatvedības uzskaiti - ieņēmumu un izdevumu žurnālu- tur nekādu programmu nevajag.
par programmām SIA ir ļoti daudz diskusiju sadaļā datorprogrammas.
Dlja I. K. net programmi?
a za4em dlja IK programma?
Для ИК многие используют журнал доходов и расходов в экселе.
1C- SIA Fast Soft- t. 7112934
IK varat arī izmantot programmu zalktis, ērta lietošana arī SIA, esmu interesējusies VID , tur ir hronoloģiskais reģistrs ar to arī pietiekot.
Es jautaju - jo varbut ir kada iespeja apvienot shada veida uzskaiti, bet tad jau laikam nav.
Ja ta meitene ved gramatvedibu IK un advokatei ar roku - t.i. Excel - ienemumu -izdevumu zhurnalu un ta pat visas PVN dekl., VSAA pazinojumutt!
manuprāt ir apstiprināts ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnāls tāpēc nekāds hronoloģiskais reģistrs to nevar aizvietot, bet nu iespējams es arī kļūdos.
pagaidām nestādos priekšā kādā veidā Jūs iedomājāties apvienot IK un SIA vienā programmā?
Закрыть
Краткое описание нарушения