Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
ATLAIŽU IEGRĀMATOŠANA PAMTLĪDZEKLIM К списку тем

Zane_g 09.08.2005 15:13
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Ответы (5)
Nu es jau pirmkārt neskatītos uz to cenu 50 ls, jo tas galīgi nav noteicošais rādītājs pēc kā vērtēt ir vai nav pamatlīdzeklis. Tā kā summa ir diezgan iespaidīga vai nav tomēr iespēja sarunāt, lai uzraksta PPR, tad arī tur būtu uzrādīta atlaide un to varētu nogrāmatot (samazināt izdevumus, man tas ir 8.grupaskonts. Uz priekšu es personīgi, tomēr ieteiktu izvairīties no šādu pirkumu veikšanas skaidrā naudā, jo VID-am tas stipri nepatīk.

Jaane 09.08.2005 15:25
63 сообщения на сайте
63 сообщения на сайте
Diemžēl būvmateriālu veikals neizraksta ppz precēm par skaidru naudu,kā arī nevar izrakstīt nekādu blakus čeku-tā "K-Rauta" grām-de.Neko darīt ,norakstīju uz 7130.Kā būs ar VID,tad jau redzēs!!

Zane_g 11.08.2005 10:28
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Jūs varāt sastādīt aktu par to, ka no sekojošiem materiāliem tika izveidots tāds un tāds pamatlīdzeklis. Un atlaidi piemērot visai summai.
Paldie Irena22.Tā arī darīšu!

Zane_g 11.08.2005 13:34
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть