Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
dokumentu cauršūšana К списку тем
Flokse 12.08.2005 13:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (10)
ja akts ir līguma sastāvdaļa, tad līgumā tas tiek minēts un zem nosaukuma akts vismas es lieku piebildi - Akts (līguma neatņemama sastāvdaļa)
To es saprotu, bet jautājums tieši par cauršūšanu- vai visas lapas kopā, vai aktu atsevišķi jāpieliek pie cauršūtā līguma?
Flokse 12.08.2005 13:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
cauršūšana man asociējas ar caurdurtām lapām, izvilktu šņorīti, aizlīmētu mezgliņu un uzliktu zīmogu. Ja tas līgums ir tik ļoti svarīgs, tad jā, bet ja tas ir darba līgums es to vienkārši saskavoju ar skaviņām un ielieku darbiniekam paredzētajā kabatiņā mapē pie darba līgumiem.
Jā, pareizi sapratāt. Vienkārši, lai nebūtu līgums jāparaksta uz katras lapas, direktors izdomāja, ka vajag cauršūt... tad nu man tāds jaut. radās.
Flokse 12.08.2005 13:42
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Protams ka nešuj kopā, vienkārši pieliek klāt, jo pēc loģikas sākumā tiek parastīts un visādi sašuts, aizlīmēts utt. līgums, un tikai pēc kāda laika akts.
Tatjana_ 12.08.2005 13:43
1689 сообщений на сайте
1689 сообщений на сайте
Bet , ja akts ir par lietas pieņemšanu- nodošanu, ko paraksta reizē ar līgumu???
Flokse 12.08.2005 15:25
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ne būtiski, ne nebūtiski- šodien vienkārši gribas kā pareizāk:)
Flokse 12.08.2005 15:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ehh, nu un kā tad tagad lai to cauršūto dokumentu kādā mapē ieliek- viņu tak līdz ar to diegu nemaz nedabū iekšā !!! Vai tad jūs arī visus cauršūtos dok. liekat vēl tajās "kabatiņās"?? Nesaprotu, kapēc direktorma vajadzēja visu šito lietu sarežģīt!
Flokse 16.08.2005 09:39
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть