Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
dokumentu cauršūšana
vai kāds nepalīdzētu šādā pavisam muļķīgā jautājumā, bet pie piektdienas ceru piedosiet:) tātad- ja līgumam pievienots arī akts- vai tos visus šuj kopā vai līgumu atsevišķi un tam vienkārši pievieno aktu??
Ответы (10)
ja akts ir līguma sastāvdaļa, tad līgumā tas tiek minēts un zem nosaukuma akts vismas es lieku piebildi - Akts (līguma neatņemama sastāvdaļa)
To es saprotu, bet jautājums tieši par cauršūšanu- vai visas lapas kopā, vai aktu atsevišķi jāpieliek pie cauršūtā līguma?
cauršūšana man asociējas ar caurdurtām lapām, izvilktu šņorīti, aizlīmētu mezgliņu un uzliktu zīmogu. Ja tas līgums ir tik ļoti svarīgs, tad jā, bet ja tas ir darba līgums es to vienkārši saskavoju ar skaviņām un ielieku darbiniekam paredzētajā kabatiņā mapē pie darba līgumiem.
Jā, pareizi sapratāt. Vienkārši, lai nebūtu līgums jāparaksta uz katras lapas, direktors izdomāja, ka vajag cauršūt... tad nu man tāds jaut. radās.
Protams ka nešuj kopā, vienkārši pieliek klāt, jo pēc loģikas sākumā tiek parastīts un visādi sašuts, aizlīmēts utt. līgums, un tikai pēc kāda laika akts.
Bet , ja akts ir par lietas pieņemšanu- nodošanu, ko paraksta reizē ar līgumu???
vai tas tik būtiski? ja gribas piešujiet klāt, ja ne pielieciet klāt.
Ne būtiski, ne nebūtiski- šodien vienkārši gribas kā pareizāk:)
Ehh, nu un kā tad tagad lai to cauršūto dokumentu kādā mapē ieliek- viņu tak līdz ar to diegu nemaz nedabū iekšā !!! Vai tad jūs arī visus cauršūtos dok. liekat vēl tajās "kabatiņās"?? Nesaprotu, kapēc direktorma vajadzēja visu šito lietu sarežģīt!
"Vai tad jūs arī visus cauršūtos dok. liekat vēl tajās "kabatiņās"??"
Tieši tā.
Закрыть
Краткое описание нарушения