Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uz VID kā fiziska persona К списку тем
Uz VID kā fiziska persona
Vai kādam ir gadījies būt izsauktam uz VID kā fiziskai personai un dot paskaidrojumus un uzrādīt apliecinošus dokumentus par automašīnas iegādi? Ko tas varētu nozīmēt?
Ar nepacietību gaidīšu atsaukmes.
Ответы (11)
Sola nesatraucies,tā ir tikai pretpārbaude un kontrolē pirmēram rumbulas pārdevējus, jo bieži vien viņi nav reģistrējušies, kā nodokļu maksātāji un tikai no tevis saņemt vēlas paskaidrojumu, kas un kā, pa kādu summu pirkta mašīna.
Ну если Вы купили машину за 10000 лат, а Ваша зарплата составляет 80 лат в месяц. Но думаю будете обьяснять "откуда у старушки брилианты" или проще говоря откуда взяли деньги на покупку машины.
Nekāda dārgā nav ,nieka 3000 euro, bet kādi tur darījuma apliecinoši dokumenti, ja pērk no privātpersonas, vienojas par cenu, samaksā, saņem apliecību un darījums noticis.
Тогда, может, и правда это физическое лицо, что Вам продало проверяют. Я уже как-то слышала о таких случаях.
Noteikti VID pārbauda pārdevēju no kā pirkā.
Cerams, ka tā, varbūt kas saistīts ar ienākumu deklarēšanu.
Saņēmāt rakstisu vēstu, bet, kas bij rakstīts varbūt uzzvanat uz kontakt tālruni, painteresējaties kas pa lietu.
Es jau zvanītu, bet tas nav man, bet vīram, kura pašlaik nemaz nav latvijā, citādi jau liktu viņam piezvanīt, bet tā jāpaciešas līdz otrdienai.
nu noteikti, ka tad parbauda pārdevēju, jo kā VID var zināt par cik Jūs nopirkāt mašīnu, lai Jūs pārbaudītu? Jūs taču neejat ar plakātu pa priekšu - 3000!
es gan piezvanītu tai personai, no kuras pirkāt un pajautātu kādā sakarā VID interesējas par automašīnu, kas pirkta no viņa... vai viņam ir problēmas ar VID? Varbūt viņš ir uzrādījis mazāku summu.
Tas bija gadu atpakaļ, nedomāju ka kāds telefons būs saglabājies.
Закрыть
Краткое описание нарушения