Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Telpu maiņa-
Sakarā ar to, ka uzņēmumam tiek pārtraukts līgums par telpu nomu(šīs telpas ir reģistrētas kā uzņēmuma juridiskā adrese), ir atrastas citas telpas (noslēgts līgums jau ar citu iznomātāju) uz kurām jāpārvieto, līdz šim reģistrētas struktūrvienības- ofiss, vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Priekšnieks domā, ka viņam nav jāveic izmaiņas par juridiskās adreses maiņu, ja var atstāt korespondences pārsūtīšanu uz jaunām telpām. Palīdziet man, lūdzu, atrisinat šo jautājumu-ja tas tiešām ir likumīgi, tad varētu piekrist un neveikt šo trako dokumentu kaudžu procedūru, kas saistīta ar juridiskās adreses maiņu.
Iepriekš pateicos par jebkādiem ieteikumiem, kas sniegs pārliecību par to, ka ir jādara tā va šādi.
Ответы (13)
По-моему, надо менять юридический адрес. Ведь Вашей фирмы по тому адресу СГД уже не сможет найти.
Domāju, ka juridiskā adrese tik un tā būs jāmaina.Jāiet uz uzņēmumu reģistru, jāpaziņo VId utt... Tas, ka korespondenci var pārsūtīt,neko nemaina...
Конечно юр.адрес лучше поменять. Но с другой стороны, я знаю одну фирму, которые уже больше пяти лет фактически поменяли свой юр.адрес, но официально это не оформили в Регистре. Насколько я знаю, по своему старому юр.адресу они заключили договор, и за небольшую плату всю корреспонденцию им передают.
Patiesībā, juridiskās adreses maiņa nav nemaz tik sarežģīts process. Valde uzraksta paziņojumu par juridiskās adreses maiņu, aizpilda 18.veidlapā 3.11.punktu samaksā valsts nodevu Uzņēmumu reģistram 10 LVL apmērā, 8 LVL Latvijas Vēstnesim par publikāciju un visus šos dokumentus iesniedz Uzņēmumu reģistram.
Jurisdkā adrese ir obligāti jāmaina!!!
Man ir lsekojoša situācija, mēs arī nomainijām telpas, pareizāk sakot izveidojām ofisu (agrāk tāda nebija, juridiskā adrese paliek vecā. Vai jaunizveidotais ofiss ir jāreģistrē kā struktūrvienība?????
Man šķiet, ka nē, ja juridiskajā adresē arī atrodas jūsu uzņēmums. Nu, es vismaz nereģistrētu.
Tur jau tā lieta, ka mūsu uzņēmuma birojs tagad ir citur, firmas juridiskā adrese vadītāja dzīvoklis.
Elena_a, я знаю другую фирму, которой пришло письмо "так как вас СГД не смогла найти по юридическому адресу, то начат процесс исключения вашей фирмы из регистра НДС плательщика". Правда, они быстренько написали письмо объяснение в СГД и быстенько в регистре предприятий внесли изменения.
Evvitaa, domāju, ka ofiss nav jāreģistrē kā struktūrvienūba UR, vienīgi par reģistrāciju būtu jāsāk domāt, ja runa iet par filiāli.
Juridiskā adresi ir jāmaina, par ko jaziņo UR, pēc tam VIDām,jā ofiss atrodas viena vieta, bet juriskā adrese ir dzīvoklis, tas skaitas jauna struktūrvienība. Mums bija tāda situācija, un audits uzradīja mums šo pārkapumu.
Varbūt esmu ko palaidusi garām, bet līdz šim man likās, ka struktūrvienības UR nereģistrē.
Pareizi, UR nereģistrē, bet VIDā obligāti jāreģistrē .
Paldies Jums, Martinas, beidzot tiku pie skaidrības;)
Закрыть
Краткое описание нарушения