Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

IK grāmatvedība К списку тем

IK grāmatvedība
IK grāmatvedībā ieņēmumi ir no kases aparāta ieņēmumiem. Atnesa IK man mēneša beigās veselu čupiņu par katru dienu vienu X1 atskaites čekiņu . Nezinu kā man būtu jāparāda tagad Ieņēmumu - izdevumu žurnālā šis ieņēmums ailē kase ieņēmumi . Vai varu uzrakstīt ieņēmumu orderi par visu mēnesi vienu kopējo summu saskaitot šos čekiņus( izdalot ieņēmumi un PVN uz ar IIN neatt.summām) un ar vienu ierakstu arī ailē -kase ieņēmumi. Vēl lieta tāda , ka IK ir arī PVN maksātājs un uz šiem X1 atskaites čekiņiem PVN nemaz nav izdalīts , to izdalīju pati , bet attaisnojuma dokumenta īsti nav tikai ja pašas izrakstīts ieņ.orderis no EKA .Paldies atbildētājiem.
Ilma
Ilma 17.08.2005 13:35
30495 сообщений на сайте

Ответы (6)

jāāā... es parasti lūdzu kases žurnāla kopiju pa mēnesi un ievadu katru dienu, jo žurnāls pēc būtības ir jāvada katru dienu.
Bums
Bums 17.08.2005 13:43
166 сообщений на сайте
Ордера плательщикам ПНН можно не писать. А все регистрировать в журнале. Лучше каждый день и на основании кассового журнала.

X1 - это промежуточный отчет, а на Z может быть совсем другое.

Если не выделен НДС, то надо не самим выделять, а начислять наверх и платить в бюджет из своего кармана, если поленились перепрограммировать кассовый аппарат и брать его с покупателей.
Maija
Maija 17.08.2005 13:53
28223 сообщения на сайте
Šajā pat sakarā man šāda neskaidrība par šo EKA ieņēmumu uzskaiti.

Kases ieņēmumu orderi jāraksta pēc inkasācijas čeka, (inkasācija notiek par apaļām summām, atstājot santīmus) vai par visu ieņēmumu summu.
Sola
Sola 17.08.2005 13:54
2451 сообщение на сайте
Jaaaa! Tad nu gan IK ir dzivojis zali!

EKA zhurnala tak jabut Z izdrukai registretai, jo X ir tikai informacijai?
Sindija
Sindija 17.08.2005 13:56
988 сообщений на сайте
Nē man tādas aizdomas , ka kases čekos noteikti PVN ir izdalīts tikai X1 atskaitē kur rakstīts - nauda kastē ir summa tikai viena ( neizdalīts PVN ) .Neesmu vēl IK īpašnieci par to aptaujājusi .
Ilma
Ilma 17.08.2005 13:57
30495 сообщений на сайте
Nu skaidrs - obligāti jāprasa Z izdruka !!un tikai tur varēšu redzēt kas īsti ir. Nu lieta tāda , ka nebiju uz vietas un atnestas tikai tās X1 atskaites.
Ilma
Ilma 17.08.2005 14:00
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.