Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Faktorings...LUDZU PALIDZIET!!! К списку тем
Faktorings...LUDZU PALIDZIET!!!
Ka tas ir - varbut Jums ir darishana bijusi ar HANSABANKU!
Ka gramato un ka patiesiba ta summa tagad sanak?
Ответы (10)
Поищите по поиску "факторинг" или "faktorings"
Если хотите, могу выслать на Ваш номер факса материал по учету факторинговых операций.
aLENUSHKA, PROTAMS, JA TAS IR IESPEJAMS!!!!
FAX7138123
paldies!!!!!!!!!!!
Alenuska,
paldies!!!!!!!!!!!
Es atradu gan uz mekletaju - loti labu lietu un tagad jau iegramatot it ka varu - vismaz savilkt galus!
Vienigi - man jasamekle ligums, jo tas, ka jau te bija rakstits var but gan atgriezeniskais faktorings, gan neatgriezeniskais!
Sheit ir loti labs skairojums, kas man palidzeja!:
Kad mūsu firmai bija darījumi ar faktoringu (caur Unilīzingu). Rīkojāmies sekojoši: 1. tiek noslēgts trīspusējs līgums (pircējs, faktors,pārdevējs).
2. Mēs izrakstām PPR pircējam (D23.., K 61..,K572)
3. Saņemam (piem.80%)naudu no Unilīzinga (D 262. K 53.., jo nu Unilīzings kļūst par mūsu kreditoru)
4. Saņemam atlikušos 20 % no Unilīzinga D 23.. K 53..)
5. Kad visa PPR ir apmaksāta, varam dzēst kā debitora parādu, tā arī kreditora parādu ar grāmatojumiem D 53.., K 23..) Ja programma neļauj pa tiešo, tad grāmatojams vēl caur kādu izveidotu starpkontu.
Un visa tā garā pentere caur kreditoru (līzinga firmu) vajadzīga, ka, ja gadījumā pircējs nedzēš savas saistības pret līzinga kompaniju(no mūsu puses faktoru), tad mēs esam spiesti paši maksāt.
Ka paliek, ja es skatos, ka tiek vel nonemts nost komisija un PVN?
Tos uz izmaksam?
Komisijas maksu uz izmaksam, bet PVN var atskaitīt ka priekšnodokli
Paldies - faksu sanemu! Tiesham liels paldies!!!
Ludzu palabojiet -
1. Mes izrakstam PPR par summu piem., 15500EUR
D2310 / K6110 un K5721
2. Sanemam no bankas tikai dalu - t.i. 11512.82 EUR
D2622 / K2310
3. Faktoringa izraksta redzu:
Rezerve: 3940.68 EUR
Komisija 39.41 EUR
PVN komisijai 7.09 EUR
D2622 K2310 - 11512.82
D7750 K2310 - 39.41 (komisijas maksa)
D5721 K2310 - 7.09 (PVN)
(Komisijas maksa un procenti tiek ieskaitīti parasti savstarpējo ieskaitu kārtībā)
otra daļa no banka:
D2622 K2310
D82.. K2310 (procenti par faktoringu)
Paldies !!!
Закрыть
Краткое описание нарушения