Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gramatvezha darba novertejums un LIGUMS К списку тем
Gramatvezha darba novertejums un LIGUMS
Sveiki,
velos nedaudz pajautat - ka ir JUMS?
Te jau bija diskusija par to, ka SIA un it ka mazs darba apjoms (ta saka darba vaditajs), bet realitate sanak, ka darit ir gan pietiekoshi!
Ka Jus novertejat darbu, lai nosauktu cenu - cik par to velaties sanemt naudas izteiksme?
Ta pat - ka piem., nosledzat ligumu ar uznemuma vaditajau (, lai ari tas butu IK vai SIA)
Ответы (19)
Varbut tas gramatvedes, kuras apkalpo 5 -10 uznemumus, varetu padalities pieredze - ka Jus tiekat gala, jo galvenais, lai ta naudas summa butu atbilstosha darba apjomam un galvenais, lai tak samaksa!
Jā...Jautājums ir aktuāls...Man uzņēmuma vadība, nospriežot,ka ir pārāk mazs darba apjoms, lika veikt arī grāmatvedības pakalpojumus...viss jau būtu nekas,bet manu darbu novērtēja... 20 Ls. Tas tak ir absurds!
Es skatos cik apmēram man aizņems laiku sakārtot dokumentus(cik strādnieki,kāds apgrozījums,kādus pakalpojumus sniedz u.t.t)Otrs-cik bieži un uz cik ilgu laiku grib mani redzēt.Es izdomāju savu ciparu un mēģinu no otras puses zināt viņējo.Ja mani apmierina,tad piekrītu,ja ne -tad pasaku-par tādu algu es nestrādāsu.
šo tēmu nesen redaktors pēc foruma dalībnieku lūguma nodzēsa, bija sakrājušās jau kādas ?... nu šausmīgi daudz lapuses, bet kopsaucēja par vienotu summu nav, jo katram irbsavs darba apjoms, fiziskais, morālais un materiālais ieguldījums, nav tādas fiksētas summas kas ļautu to definēt. bet Cleo, malacis ar savu vadību izrunājās un panāca algas pielikumu.( tā bija tēma, kura tika izdzēsta )
Pamēģiniet Sindija Jūs arī aprunāties par summu, kādā Jūs novērtējat savu darbu.
Lai Jums izdodas!
мне подкинули биедрибу," там суммочки маленькие, сама понимаешь- денег то нет"
там чеков по 20 коп-мешок, их разложить надо и актики написать- куды ушло, а еще чл. взносы- по 20 коп с пенсионеров;) и при всем что простая бух-я;)впиши туда все.
как это обозвать-хобби или благотворительностью?
Тань, благотворительностью
А есть разница?
только времени вот жалко:(
Если благотворительность, то время жалеть нельзя
Если хобби - тем более
Ирен, если работа это еще и хобби, то разницы нет
это не хобби, это садомазохизм
Пожалуй
А, может, она у нас альтруистка
нее
ЮЛ права. только вот и отказать неудобно- общество украинское;)
Тогда никуда не денешься
Тогда это благотворительность.
Закрыть
Краткое описание нарушения