Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
bilances reformācija К списку тем
Valentinar 24.08.2005 08:37
411 сообщений на сайте
411 сообщений на сайте
Ответы (21)
Manuprāt, nākošajā gadā saskaņā ar protokolu par peļņas sadalīšanu. Piemēram, bilance par 2004.gadutiek reformēta 2005.gadaaprīlī.
Tā nav mainīšana. Bilancē par 2004.g. peļņa tiek uzrādīta kā pārskata gada nesadalīta peļņa. Reformācija ir peļņas pārnesums uz citiem kontiem (dividendes, rezerves utt.).
Manuprāt pēc gada pārskata apstiprināšanas saskaņā ar īpašnieku lēmumu.Taču mani apstrīdēja daži kolēģi-un teica,ka pareizi ir pēc bilances nodošanas VID.
Valentinar 24.08.2005 08:44
411 сообщений на сайте
411 сообщений на сайте
bet ja peļņa netiek sadalīta, tad jau nenotiek tā reformācija. Tad jau nav atbildes uz jautājumu KAD IR JĀVEIC... to veic tad, kad valde pati nolemj. Jeb es nepareizi esmu sapratusi?
Uzzi 24.08.2005 08:45
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Bet sapulce var notikt, piemēram, martā, un ar protokola datumu ir jāveic grāmatojumi, bet gada pārskatu var nodot arī 30.aprīlī - es saprotu tā.
Es arī saprotu tā.Galu galā VID ir tikai viena no iest.,kurai jānodod gada pārskats un ,manuprāt VID nevajadzētu būt kritērijs bilances reformācijai.
Valentinar 24.08.2005 08:54
411 сообщений на сайте
411 сообщений на сайте
Arī tekošā gada nesadalītās peļņas( 2004.g) pārnešana uz iepriekšējā gada nesadalīto peļņu 2005.gadā sauc par bilances reformāciju . Noslēdzot pilnībā iepriekšējo gadu veic bilances reformāciju.Domāju kā Martinas. Kad notiek peļņas sadale.Vaija nesadala , tad arī tāpat.
Protokols ir šo grāmatojumu pamatojums. Es nesaprotu, kāpēc jābūt VID nodošanas datums, Reģistram taču arī jānodod gada pārskats
потому что для многих "коллег" вид-главнее всего:)
Uzzi 24.08.2005 09:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Илма- вы про кого?
Uzzi 24.08.2005 09:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть