Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Palīgā!
Mīļas kolēģes! Man kutelīga situācija!Noformēta vienā firmā uz 4 st.dienā,strādāju mājās.1x mēn.savācu papīrus un sakārtoju.Šefs nemaksā algu,vienmēr pa vairākām reizēm jāzvana,jāraksta,izvairās no manis.Mantas viss apnika un aiznesu viņam uz galda atstāju atlūgumu,viens darbinieks bija liecinieks.Paņēmu arī savu nodokļu grāmatiņu,uzrakstīju viņam SMS,ja vajag atlikumus smalkāk,lai zvana-vienmēr laipni.Visidokumenti ir pie viņa ofisā. Vai darīju pareizi? Vai man vēl kas jāizdara? Šorīt atkal zvanu viņam-neatbild un neatzvana!
Paldies!
Ответы (32)
Kamēr nav samaksājis nekādus
atlikumus.Esvispār netaisītu dokumentus,kamēr nav samaksājis.
nu jā,tagad diezinvai Jūs no viņa kautko izspiedīsiet.
It kā vajadzētu savas atbrīvošanas papīrus uztaisīt un dabūt parakstus, lai pašai miers. Gan jau neies viņš tesāties, ja pat algu nevar samaksāt
lai no sakuma samaksā,un tad strādajiet ar viņa dokumentiem.
kaut gan grūti ieteikt tā viennozīmīgi,jo man pašai ir līdzīga situācija un es gribu tikt no šī darba devēja vaļā,bet kautkā negribas viņam atdot nesakārtotus dokumentus,jo viņs piedevām ir labs paziņa.
Dokumentus viņš man paprasīja kaut kādai krutai pārbaudei,nezinu kādai? Tagad redzēju,ka ir ofisā visi uz galda!Vai es kā grāmatvede varu justies brīva atstājot atlūgumu uz galda un viss? Tā nesamaksātā alga,lai paliek uz viņa sirdsapziņas!
PROTAMS! Ja algu nemaksā, kādas tad paliek saistības???
Mēģiniet no viņa naudu izspiest. Man vinu reizi izdevās:)
Cerams, kā summa nav liela? Lai nav pārāk sāpīgi, ja neizdosies tomēr dabūt.
Tagad atcerējos,kad nodevu viņam visas mapes tai pārbaudei uz algu saraksta par jūliju parakstījos par saņemšanu.Tur summa maza.Betman tagad nauda nav galvenais,žēl sevis,ka viens šmurgulis var ar mani tā izrīkoties:(((
Tā summa,ko palika parādā īstenībā nav liela...
Ну и забудьте. Думаю, у многих такая ситуация была. Жизнь такого человека сама накажет.
Tagad ja viņam no jums kaut ko vajadzēs (un noteikti jau vajadzēs), jūs neatbildiet uz viņa zvaniem.;)
Ja summa maza, ta tā situācija ir vienkārši likteņa dāvana!
Par tādu pieredzi gadās samaksāt ļoti dārgi...
Jā,Albina,es arī tā domāju! Dievs nav mazais bērns,katrs saņem pēc nopelniem-cits agrāk,cits vēlāk...:)
Tātad,cik es sapratu -es varu būt mierīga,un ja viņam ko no manis vajag,lai dod ziņu! Vai tā?
Ja viņam tagad ko vajag - lai iet iskrieties
Es ar savu godīgumu nevaru rimties! Bet kas būs,ja viņš neaizsūtīs tagad līdz 5.09 ziņas par darba ņēmējiem,jo atlūgums ir ar 1.08.
Может, вам позвонить в трудовую инспекцию. Они подскажут, как лучше поступить в такой ситуации.
Nu un? Tās tagad ir viņa problēmas. Kā es jau rakstīju sava miera dēļ vajadzēja sarakstīt savas atbrīvošanas papīri. Bet ja nav, tad arī neko. Problēmas būs darba devējam.
А как Дуда докажет, что заявление было, в случае чего?
nu bet ja viņš neaizsūtīs līdz 05.09 ziņas par darba ņēmējiem,tās jau būs viņa problēmas,un ja Jūs šajā uzņēmumā stradājat ilgaku laiku,tad kompensaciju par atvaļinājumu arī Jūs varētu prasīt.
Альбина, в случае чего именно??
Ну поболтается она в списке, найдется потом какой-нибудь бухгалтер поближе к балансу, уволит...
Что еще может быть в такой канторе, которая даже копеечную з/п не платит?
Закрыть
Краткое описание нарушения