Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Nomāto pamatlīdzekļu uzskaite К списку тем

Nomāto pamatlīdzekļu uzskaite
Audita slēdzienā rakstīts: "nav ņemti uzskaitē nomātie pamatlīdzekļi". Kādā veidā tas notiek? Man jau nav zināma to vērtība, ir tikai ikmēneša nomas maksa par katru vienību. (tie ir datori).

Paldies.
Veejdzirnavas
Veejdzirnavas 24.08.2005 14:41
13 сообщений на сайте

Ответы (5)

Ja Jums ir operatīvā noma (lietosiet, bet pēc tam atdosiet īpašniekiem), tad jābūt pieņemšanas- nodošanas aktam un veicot gada inventarizāciju - apliecinājumam, ka "viņu" PL atrodas pie Jums (salīdzināšanas akts). Nu un protams, līgums.
Mu-maija
Mu-maija 24.08.2005 14:52
15953 сообщения на сайте
Jā, līgums ir, pienemšanas-nodošanas akts arī ir.
Veejdzirnavas
Veejdzirnavas 24.08.2005 15:08
13 сообщений на сайте
Bet ko tad Jūs kautrējaties viņiem jautāt?

Kā tieši viņiem trūkst?
Mu-maija
Mu-maija 24.08.2005 15:18
15953 сообщения на сайте
Es jau būtu pajautājusi, bet nebiju tur klāt, mani ielika par galveno grāmatvedi pēc audita. Tagad līdz septembra beigām termiņš visu savest kārtībā.
Veejdzirnavas
Veejdzirnavas 24.08.2005 15:31
13 сообщений на сайте
Nu tad arī rakstiet, ka viss ir kārtībā: visi "gali" sameklējami un darījums skaidrs un caurspīdīgs no visām pusēm arī 3 personām.

(Loti žēl, ja viņi būs 4.).
Mu-maija
Mu-maija 24.08.2005 19:44
15953 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.