Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Ātrā realizācija К списку тем
Ответы (9)
Man arī interesanti!:)))
Aivareno 30.08.2005 11:56
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es pati arī par to pirmo reizi dzirdu! Bet man cenšas iestāstīt , ka tas esot tā . Firma pārdošanai nopērk ES mašīnu ,ņem savā grāmatvedības uzskaitē kā preci pārdošanai uz trīs mēnešiem un pēc tam caur līzinga kompāniju to pārdod caur līzinga kompāniju .Tā varot apiet PVN , bet nesaprotu kā tas var būt , ja visi ir PVN maksātāji un realizē LV.
un vajag arī izdomāt nosaukumu ātrā realizācija.
nopērkot no ES dalībvalsts mašīnu ja nemaldos PVN ir 0% likme (priekšnodokļa reāli nav - ir reverss), bet pārdodot manuprāt ir PVN, ja pārdot LR teritorijā.
nopērkot no ES dalībvalsts mašīnu ja nemaldos PVN ir 0% likme (priekšnodokļa reāli nav - ir reverss), bet pārdodot manuprāt ir PVN, ja pārdot LR teritorijā.
А они по-быстренькому купили, толкнули, никто и не заметил, что НДС платить надо.
Ловкость рук и никакого мошенничества.
Ловкость рук и никакого мошенничества.
(1) Jebkura persona, iegādājoties jaunu transportlīdzekli no citas dalībvalsts personas un reģistrējot to iekšzemē, maksā nodokli.
А если не новую и не регистрировать? Тут, правда, на форуме советовали, что логика и законодательство не совместимы, но.....
А если не новую и не регистрировать? Тут, правда, на форуме советовали, что логика и законодательство не совместимы, но.....
nu nopirka lietotu auto Es dalībvalstī, nepiereģistrēja, kādā veidā tad uzlika uzskaitē uzņēmumam? Pārdodot auto taču PVN jāaprēķina, ja pārdod iekšzemē.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть