Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nodarbinātības valsts aģentūra К списку тем
Nodarbinātības valsts aģentūra
dostaļi....
Tika sagatavota tāme krēsla iegādei invalīdam - bezdarbniekam darba vietas iekārtošanai- tāmē tika paredzēti 63 lati.
Bet iznāca tā, ka nopirka pa 64,50 Ls to krēslu.
Jūlijā iegrāmatoju to D 7990 K 5310 64,50 neizdalot PVN.
Tagad NVA prasa lai rakstam PASKAIDROJUMU, ka sakarā ar inflāciju krēsls iznācis dārgāks utt. un ka mēs lūdzam atmaksāt 63 latus, bet 1,50 segsim no saviem līdzekļiem.
Vai es pareizi saprotu, ka man tagad jātaisa grāmatvedības izziņa un tas 1,50 jāgrāmato ārā no 7990
D 7720 K 7990 1,50?
PVN priekšnodoklī tāpat es nevaru likt, jo tas ir neapliekamais darījums.
Ответы (7)
PVN likuma 6.panta1.daļas 5.punkts
6.pants. Izņēmumi
(1) Ar nodokli neapliek šādu preču piegādes un pakalpojumus:
5) maksu par bezdarbnieku profesionālo apmācību vai pārkvalificēšanu, ko organizē Nodarbinātības valsts dienests;
Cleo, vai tas bezdarbnieks pie jums veic profesionālo apmācību vai pārkvalificēšanu? Vai tā ir tā progrmamma kur invalīds- bezdarbnieks strādā 10 mēnešus vai cita?
tas invalīds- bezdarbnieks tiks cik saprotu pats apmācīts (nevis veiks apmācību) strādāt ar datoru un tad veiks mežizstrādes pirmdokumentu apstrādi.. vismaz tā ir līgumā. Darba līgums ar viņu slēdzams uz 24 mēnešiem, respektīvi uz 2 gadiem.
ну отнесите 1,50 за счет фирмы- в чем проблема?
probljemi net, ja prosto proverjaju sebja, praveljno lji ja dumaju.
Закрыть
Краткое описание нарушения