Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklarācijas kokmateriālu pielikums К списку тем
PVN deklarācijas kokmateriālu pielikums
Sakiet, lūdzu,vai es kaut-ko nebūšu sajaukusi? Iepērku kokmateriālus no Baltkrievijas, Lietvuas...Tos rēķinus man taču nav jāuzrādā PVN deklarācijas pielikumā par kokmateriāliem?
Tikko taisīju šo atskaiti-un samulsināja vārdi "saņemti (arī importēti) kokmateriāli"
Uj, laikam, darba dienas beigas tuvojas-galva atsakās strādāt..
Ответы (10)
Importētos kokmat. uzrāda kokmateriālu pielikuma rindā 6.4
6. Kokmateriālu piegādes un iegādes ES teritorijā, kā arī darījumos ar kokmateriāliem sniegtos (saņemtos) pakalpojumus ES teritorijā uzrāda PVN deklarācijā, pārskatā PVN 1 un pārskatā PVN 2.
7. Iekšzemē veiktās kokmateriālu piegādes, iegādes, eksportu, importu un pakalpojumus, kas sniegti (saņemti) šajos darījumos ar kokmateriāliem, uzrāda tikai PVN deklarācijas pielikumā. Minētos darījumus ar kokmateriāliem neuzrāda pārskatā PVN 1 un pārskatā PVN 2. PVN deklarācijā iekļauj tikai PVN deklarācijas pielikuma 14.rindā norādīto aprēķināto nodokļa summu.
Cleo man arī visu laiku tas likās nesaprotami . Bet tad es sāku domāt ka starp šiem vārdiem ir komats.Untas nozīmē - iekšzemē veiktos darījumi un imports , eksports .Šie vārdi jāskatās katrs par sevi un tad viss kļūst skaidrs.Naataalijab- pielikumā par kokmateriāliem ir jāuzrāda iepirktie kokmateriāli no Baltkrievijas ( imports ) , bet nav jāuzrāda no Lietuvas iepirktie , jo tie ir no ES un tie parādās tikai galvenajā PVN deklarācijā .
aaaa, nu jā. tad es saprotu to, kas ir nevis ar ES dalībvalstīm uzrāda pielikumā, bet to kas ir ar ES dalībvalstīm pašā PVN deklarācijā PVN1 un PVN2 pielikumos. tā ja?
bet ja ir "Iekšzemē veiktās kokmateriālu piegādes" kāpēc nav arī "Iekšzemē veiktās kokmateriālu iegādes" un tad komats imports, eksports?
Jā jo darījumi ar ES valstīm vairs nesaucas eksports un imports bet smalki darījumi ar ES valstīm.Par to iekšzemes laikam divreiz par grūtu bijis uzrakstīt vai neskanējis literāri smalki.Unte nu cilvēks lauzi galvu.
Ну что бы мы тогда на форуме обсждали, если бы все было ясно написано?
Закрыть
Краткое описание нарушения