Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
kopētājs К списку тем
Ответы (70)
НР можно купить за 75 латов на знакомой Вам улице Марияс 21 (к.т. Палладиум) в фирме ALFA LINE. т. 7283404, 6088344,www.alfaline.lv. По крайней мере так гласит их реклама.
nea, pljitku master kak to naklal, nu..... neskažu shto mne osobo nravitsja, no lutše shto to 4em ja sama budu stavitj
Спасибо, Редактор, видимо прямо в понедельник и купим, а то матричный достал уже - за неделю работы "сожрал" два картриджа - рвёт ленту, собака, этак ровненько и параллельненько пополам.
Jā, Redaktor,kvalitāte tiešām laba.Paldiespar padomu.Eslietoju HP Injekt 1100D un esmu ļoti apmierināts ar printera izvēli.Maksāja 125 Ls.Kārtridžus gan pērku jaunus.Jopar tiem 10 Ls nevar citreiz saprast ko tur iepilda.Kavlitāte zūd un tilpums ar`i nav labais.Tāpēc maksāju ~20Ls un lietoju 5 mēnešus, jo melnais kārtridžs ir 69 ml.
Aivareno 09.09.2005 23:41
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivareno, nu nezinu gan, pie mums Jēko iepilda tīri labi. Vismaz man Man HP DeskJet 930C, arī esmu apmierināta, maksāja gan kādi 90 lati tolaik. Katru otro- trešo mēnesi man darba devēji diezin vai pirks pa 20 latiem jaunu kārtridžu, tāpēc pildu vismaz 5 reizes un tad pērku jaunu (darba devēji abi uz pusēm pa 10 latiem katrs).
Godīgi sakot - es vados no viena datorspeciālista teiktā - RAŽOTĀJS NAV PAREDZĒJIS KĀRTRIDŽA UZPILDĪŠANU.Nu tad es arī vairāk neuzpildu.Pērku jaunu.Manfirma neiebilst.Aptuvenigada laikā aiziet divi kārtridži.Nedomāju, ka tas ir daudz.Pietam dators rāda, ka nav tintes , ja kārtridžs ir pildīts nevis jauns.
Aivareno 12.09.2005 13:25
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
nu to funkciju es veiksmīgi atslēdzu pie pirmās kārtridža pildīšanas reizes. Galu galā es pati noteikti pamanīšu (un arī pamanu), ka tinte beigusies, tāpēc lieks logs, kas man te izleks un bojās omu nav vajadzīgs. (Man gan aiziet vismaz 5 kārtridži).
Nezinu, vai vispār kāds ražotājs ir paredzējis kārtridža uzpildīšanu, manam arī tiek izurbts caurumiņš, aizpildīts un aizskrūvēts ar skrūvīti (laikam).
Nezinu, vai vispār kāds ražotājs ir paredzējis kārtridža uzpildīšanu, manam arī tiek izurbts caurumiņš, aizpildīts un aizskrūvēts ar skrūvīti (laikam).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть