Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

HansaWorld -1 Ofiss ? К списку тем

HansaWorld -1 Ofiss ?
Kadas ir Jusu atsauksmes poar sho programmu?

Kadas priekshrocibas un varbut kas tieshi neapmierina piem., ta programma nedara jeb nedruka tadu un tadu atskaiti!
Sindija
Sindija 20.09.2005 11:08
988 сообщений на сайте

Ответы (15)

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=3&tid=24622&pg=1

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=3&tid=24612&pg=1
Bagira_lv
Bagira_lv 20.09.2005 12:03
2164 сообщения на сайте
Ja es pareizi esmu sapratusi, tad ta nav ta Hansa, bet gan tas 1 ofices, jo shi programma, vismaz apraksata raksta, ka amksa 395,-Ls!
Sindija
Sindija 20.09.2005 12:33
988 сообщений на сайте
Iepriekšminētās atsauksmes ir vēl vāja ēna no nepilnībām. Piemēram šī programma, kad dati tiek ievadīti ārvalstu valūtās, vienā atskaitē apaļo ciparus uz augšu, citās uz leju. Izlabot kā vajag nevar. Bez tam, katru gadu ir jāpērk atslēga, lai varētu vispār strādāt ar šo programmu no Hansaword un plus, ja gribas saņemt konsultāciju papildus maksu. Acīmredzot par datu uzglabāšanu elektroniskā veidā, lai nepieciešamības gadījumā tos varētu izprintēt nevarētu būt ne runas, ja nav nopirkta lietošanas atslēga.

Uz Excell eksportētos failus praktiski nav iespējams apstrādāt vai arī tas aizņem pārāk daudz laika, kamēr pārformatē. Finanšu atskaišu formās mēdz būt nepilnības, piemēram, netiek saskaitīti visi konti. (visas atskaišu formas nevar pārveidot) Jā, un protams, kad šie būtiskie jautājumi tiek uzdoti Hansaword darbiniekiem, viņi šīs kļudas savā izplatītajā versijā nu nekādi nespēj ieraudzīt... Bet galu galā, grāmatveži ir gudri cilvēki, kas ātri pielāgojas grūtībām un taisa visas atskaitītes tajā pašā excell
Trisrunci
Trisrunci 20.09.2005 12:47
6 сообщений на сайте
Sindija, Hansai ir vairākas versijas: Primais ofiss, MVU, Enterprise. Katrā nākošā versija ir sarežģitākā. Bet princips ir tāds pašs. Es tādu nepirktu.
Bagira_lv
Bagira_lv 20.09.2005 13:13
2164 сообщения на сайте
Nesalīdziniet Pirmo ofisu ar lielo Hansu!!!

Programma ir laba, cik strādajam nekad problēmu nebija!

Bet apkalpošanas maksa ir tīri simboliska.
Katik13
Katik13 21.09.2005 14:28
39 сообщений на сайте
Katik13, pastastiet to manai paziņai, vina mokas ar šo programmu jau dažos menešos.
Komarik
Komarik 21.09.2005 19:15
10159 сообщений на сайте
Es nevarētu pateikt, ka ļoti mokos ar šo programmu. Vienkārši pusi no grāmatvedības taisu Excelī. Tikai nevaru saprast, vai ir jēga maksāt tādu naudu par to, kas tev strādā tikai daļēji. Lai es varētu visu taisīt Hansā, es nezinu cik daudz man aizietu naudas un laika. Pagaidam, tas nav lietderīgi.
Bagira_lv
Bagira_lv 22.09.2005 12:10
2164 сообщения на сайте
Komarik, ar kuru ta diileri taa pazinja sadarbojas
Katik13
Katik13 27.09.2005 13:55
39 сообщений на сайте
Es jau arii lielaaku pusi taisu excelii... Manupraat pat batsofta kentaurs ir labaaks par hansu
Tatjana_
Tatjana_ 27.09.2005 14:30
1689 сообщений на сайте
nu nu kentaurs labāks par Hansu. Tas kentaurs ir gatavais murgs, strādājot pēc Hansas.
Zaluks
Zaluks 12.10.2005 18:02
нет сообщений на сайте
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=detail&setgoid=99&id=481
Katik13
Katik13 24.10.2005 14:37
39 сообщений на сайте
to Trisrunci:

atsleega NAV jaaaperk

ja jums ir telefonatbalsta liigums, konsultaacija pa telefonu un e-pastu ir BEZ papildus maksas

konsultanta izbraukums IR par papildus samaksu(paraadiet luudzu, kam nav)

izlabot VAR visu, tikai vajag zinaat kaa. aizsuutat probleemas aprakstu atbalstam un sanjemsiet atbildi (ja jums ir telefonatbalsta liigums)

datus VAR uzglabaat elektroniskaa formaataa(kaut gan tas nav nepiecieshams, jo visus datus VAR glabaat versijaa, kura ir aktiiva) un vjadziibas(VID paarbaudes, auditi) gadiijumaa VAR izprinteet.
Paz
Paz 08.12.2005 01:25
225 сообщений на сайте
to Trisrunci:

atvainojos, bet juusu veeestulee ir tikai viens punkts, kuram es varu piekrist:

graamatvezhi IR gudri cilveeki
Paz
Paz 08.12.2005 01:29
225 сообщений на сайте
Shajaas programaas nav algas modulju un slikta PL uzskaite, bet citaadi ir OK. Daudzi straadaa Hanzaa vai Ofisaa un reekjina algas Tilde vai excel.
Ilzeee
Ilzeee 29.12.2005 16:50
7 сообщений на сайте
algu modulis ir. un tanii mieriigi var reekinaat algas
Paz
Paz 30.12.2005 15:22
225 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.