Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

dāvana klientiem kopā ar preci К списку тем

dāvana klientiem kopā ar preci
Sakiet lūdzu ja uzņēmums klientam pārdod preci un vēlas sniegt dāvanu kino biļetes veidā (reklāmas akcija), kā pareizi to noformēt gramatvedībā:

1.Biļešu iepirkšana;

2.Biļetes tiek atdotas klientam bez pavad dokumentiem;

3.Kā to visu norakstīt?

Šefs uzdod man tādu jautājumu, nezinu ko viņam atbildēt, gribas visu izdarīt pareizi.
Svetlana_s
Svetlana_s 20.09.2005 19:21
74 сообщения на сайте

Ответы (3)

kad mes davinajam biļetes, mēs rakstijam rīkojumu,es tā domāju , kā jums arī ir jaraksta rīkojumu, ka iepiktas biļetes uz summuxxxxdavinām (kam.... uz kadu summu), varbūt, ja tā Jūms skaitas reklama uz viņu norakstet. IMXO
Februaris
Februaris 20.09.2005 21:58
3562 сообщения на сайте
Tātad es nopērku biļetes un man ir čeks, D7...(rekl izd) K2160. Tālāk es pārdodu preces un pievienoju biļetes, bietes preces pārdošanas dokumentos netiek minētas (PPR,čeks)un rakstu rīkojumu, kurā tiek minēts kādiem nolūkiem biļetes tika izmantotas. Vai es parizi sapratu?
Svetlana_s
Svetlana_s 20.09.2005 22:11
74 сообщения на сайте
Jа.
Februaris
Februaris 20.09.2005 22:48
3562 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.