Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Zalktis - banka
Kā var iegrāmatot ka no LVL konta tiek pārskaitīta nauda uz USD kontu? Ja valūtu uzlieku LVL, tad pie korespondējošiem kontiem nerādās USD konts, ja uzlieku valūtu USD, tad nerādās LVL konts.
Ответы (24)
Es grāmatoju caur 9001 kontu.
9001- 26.. LVL
26..valūta - 9001
В новой версии возможно только через счёт конвертации валюты.
Grāmato caur 89XX valūtas konvertācijas kontu
LVL D89XX K 2620LVL - latos
USD D2620USD K89XX - USD
Un tad tā starpība 89.. vai 9001 kontā būs peļņa vai zaudējumi no valūtas konvertācijas? Un cik bieži tās starpības jākontē? Katru dienu kad ir darījumi caur to kontu, vai reizi mēnesī, vai tikai gada beigās?
pārskata perioda beigās, bet var arī katru rezi
Я списываю каждый день, так, чтобы остаток конвертационного счёта всегда обнунялся.
Каждый день, когда есть операции.
Man šodien arī radās šis jautājums. Vēl palika man neskaidrs ar to Zalkti- kā jārīkojas ar pogu "kursa svārstības" ?
ļoti interesanti bet man tieši šodien bija tāds gadījums bet tikai ar kasi.Aizrakstīju uz ZALKTI un ļoti ātri sniedza atbildi pat ar visiem kontējumiem.Ar kursa svārtībām ir tā, ka ir jāievada valūtas kursi un parametros jāieliek uz kādiem kontiem kontēsies zaudējumi vai peļņa.Un viss notiek.
У меня счет конвертация 2690 и через него провожу деньги с валютного на латовый и наоборот.
Bet man ar to Zalkti vispār vēl nekas nav skaidrs un nenotiek,jo esmu iesācēja. Ar ko sākt.Pagaidām esmu ievadījusi darbiniekus un viņu algas:(
Klusā, parametros jāievada LB kursu, vai kursu pēc kura pašu banka nokonvertēja?
Kam tad domāta poga valūtas kursa starpība?
Я ею не пользуюсь. Но можете написать вопрос разработчику - он очень подробно и оперативно отвечает на все вопросы.
Я тоже курсовой разницей в этой программе не пользовалась.
А я сегодня решила попробовать и сделала лишнюю проводку на курсовую разницу. А удалить не получается:)))Пришлось делать сторнирующую проводку.
Учту и даже пробовать не буду!
Да ужжж, весёлая функция
Es arī nomocījos ar to pogu, bet tā arī netiku pie skaidrības...;)
Закрыть
Краткое описание нарушения