Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
2x apmaksaata PPR
Labs vakars
man klients vienu un to pasgu PPR apmaksaaja 2x reizes, to apmaksu novirziit uz citas PPR segshanu nevaru, jo vinjiem vairaak nebija izrakstiita neviena PPR. un sanaak, ka vienu meenesi man taa nauda staav bez pamata-t.i. pretiim dokuments nav. Atstaat visu kaa ir?? Jeb kaa??
Shonedeelj shiis klients panjeema preci-un to paarmaksu es novirziju uz jaunaas PPR apmaksu.
Ответы (38)
А почему не вернете обратно?
Ну, переместили и переместили, это ж все в течении одного месяца произошло
nee, apmaksaaja 15.08, bet to konstateeju tikai shodien. Atgriezt vairaak nav ko, jo vinjsh mums atkal ir paraada. Es tikai kad vadiju banku, automaatiski veelreiz ievadiiju, ka taa PPR it apmaksaata-neizkontroleeju, ka vienreiz apmaksa jau bija pec taadas PPR
vot es ar taa tagad domaaju, tad sanaaks D 2620 k 5210-kad sanjeemu to paarmaksu
un sanjemot jaunu PPR, novirzu to apmaksu uz PPR, t.i. D 5210 K 2310-taa buus pareizi??
Если это было в авгусе, то аванс скорее всего не подойдет, потому как ПВН, должны были выделить. Поставьте на прочих (2350)
1. Д2620 К2350 переплата
2. Д2310 К5721 К6..реализация
3. Д2350 К 2310
ИМХО
tak PVN ar buus jaaizdaala no shii avansa maksaajuma un tas nozimee, ka buutu jaapartaisa PVN atskaite...nja
Tanjushkas
liels paldies :), taa arii dariishu-a to es te iedomaajos briesmiigo ainu, kad man buutu jaapartaisa PVN atskaiti
Ставить бы на 5-ку а не на 2350, кредитор ведь получается.
Можно и на 2310 переплату оставить, но лучше на 5..., чтобы ПВН не выделять.
Bet vai tad no avansa maksājuma PVN nav jāizdala?Un PVN pārtaisīšana nav nekādas šausmas.
Ilma-shausmas nav, bet veelmes arii
Manuprat, PVN izdalīt nevajag, jo pilnīgi noteikti naudas sanemšanas brīdī ta nebija priekšapmaksa, bet klūdaini ieskaitīta summa. Jāgrāmato uz kontu "Citi debitori", pēc PPR izrakstīšanas,jānoformē "Akts par neatšifrētu naudas pārvedumu ieskaitu uz konkrēta rēķina apmaksu", veidlapa pieejama www.***censored***
Ja ir saņemta nauda, tad manuprāt obligāti tas ir jāuzskata par avansu un jaizdala PVN, jo to VID traktēs kā avansu.
Jancik , kāpēc citi debitori tie taču manuprāt tad ir kreditori , ja samaksājuši naudu ne par ko.
VIDam ir tiesības traktēt to ka avansu, tikai tad, kad ir izrakstīts rēķins uz avansu un saņemta nauda.
Нам тоже один клиент два раза один и тот же счет оплатил. Что ж теперь это авансом считать?
А в этой ситуации у тебя был выставлен счет, так что можно порассуждать, чем считать.(шучу)
Очень смешно
Счет был, но не авансовый же, и был оплачен. А потом еще раз оплачен.
Ну так ссылка у покупателя на конкретный счет оба раза была? - была... Так что есть повод...:)
Закрыть
Краткое описание нарушения