Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
preču piegāde
Labdien!
manu produkciju pircējam aizved cits uznēmums. Viņam ir mana izrakstītā PPR un EKAs čeks, kuru atdos pircējam, kurš norēķinās sk.naudā.
Kā noformēt norēķinus starp mani un piegādātāju , tieši par šo skaidro naudu?
Lūdzu palīdziet!
Ответы (6)
Skaidrā nauda attiecas uz Jums un pircēju, kas saņem PPR. Nesaprotu, kāda darīšana tur vēl piegādātājam?
Jums taču ir līgums ar šo piegādātāju.Un noteikti uz kaut kāda dokumenta pamata jūs dodiet produkciju un naudu saņemat pretī.Varētu būt akta formā!Piegādātājs Jums izsniedz rēķinu par
pakalpojumiem.Estā to lietu saprotu.
Piegādātājs ir tikai starpnieks, kuršJums sniedz maksas pakalpojumu- preču piegādi!Bet tikai Jūsu drošības labad es ieteiktu izstrādāt dok.formu kurā fiksējas - ko ved un cik saņem no pircēja.
Piegādātājs Jums izrakstīs rēķinu par savu sniegto pakalpojumu apmaksu.Tadviņam arī maksāsiet. Bet par produkciju + pakalp.vērtību Jums maksās preču saņēmējs.Tā es sapratu.Tieir divi dažādi darījumi.
par pašu piegādi ir līgums - atlīdzība = skaidrs. bet
es EKā izsitu čeku , bet naudu man atvedīs piegādātājs. Naudu - ieņēmumus es it kā jau esmu saņēmusi, izsitot čeku, bet faktiski to saņemšu tikai , teiksim, vakarā, no piegādātāja. Kāds vrētu būt dokuments uz kā pamata. Un kas tā par naudu, ja ieņēmumi man ienāk kasē? Tur jau tā lieta ka līdz šim iedevām čupu PPR ar čekiem un viss. tagad PVD prasa noformēt.
Tad jāizraksta no kases nauda uz kādu norēķina personu kāmēr faktiski naudu saņemsiet.Kāda nauda - realizācijas ieņēmumi + PVN.
Закрыть
Краткое описание нарушения