Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Auto līzingā, kā ar PVN? К списку тем
Auto līzingā, kā ar PVN?
Cik es saprotu, tad tagad visu PVN var likt priekšnodoklī, saņemot auto, izmantojot finansu līzingu (Unilīzings), tikai lieta tāda, ka Unilīzings PPR patur pie sevis līdz pilnīgai nomaksai, mūsu gr-vedības uzskaitei viņi atsūtīja rēķinu par visu summu, itkā visi nepieciešamie rekvizīti ir, tikai trūkst paraksts un zīmogs, apakšā rakstīts - Šis rēķins ir sagatavots elektroniski un ir derīgs bez paraksta. Vai man šāds dokuments der kā PVN rēķins???
Jau iepriekš pateicos!!!
Ответы (20)
ППР должна быть обязательно!!!!!! Требуйте ППР.
Pie finanšu līzinga a/m ir jūsu īpašums - tāpēc PPR ir jābūt (tiek aizdoti naudas līdzekļi). Savukārt pie operatīvā līzinga - jūs maksājat nomas maksu un beigās izpirkuma maksu (ja izpirkuma maksa netiks samaksāta, tad a/m jūsu īpašumā nepāries).
Soglsna s Amuil, ppr objazatelno! U menja bila takaja zhe situacija s Hansa Lizingom, ja poluchila ppr tolko cherez 6 mesjacev.....Nado trebovat!
Man liekas ka nevar PVN visu ņemt jo Jums nav PPR, bet tikai rēķins un no tad Jūs apmaksājiet tikai daļu no rēķina summas, nu par to samaksāto daļu arī var ņemt PVN
Ja man būtu PPR kopija, ar to pietiktu???
Bet kāpēc tikai kopija? Jums jāsaņem arī oriğināls.
Ja Jums būs ppr, tad uzreiz to PVN arī varesiet norakstīt priekšnodoklī.
Tas PPR itkā jau ir izrakstīts, tikai atrodas pie Unilīzings!
Orģinālu es saņemšu pēc 5 gadi, kad būs nomaksāta visa summa!
Kāpēc Jūs nevarāt to dabūt? Nesaprotu....
Tas nav pareizi, Jūs taču "saņemat" automašīnu
bez dokumenta preci saņemt nedrīkst, obligāti ir jābūt pavadzīmei. Nesaprotu to Unilīzingu....ko viņi paskaidro?
Все это очень странно. Какой им смысл держать у себя ваш экземпляр накладной?В крайнем случае пусть заверят тогда копию, "соответствует оригиналу" и печать с подписью. Тогда это будет документом.
Ir tāds Automobiļa pieņemšanas - nodošanas akts, kur nekādas summas nefigurē un kurā ir minēts, ka ir tāda PPR!
Viņiem ir tikai viens paskaidrojums: "Ja nepatik - ejiet uz citu kompāniju".
Nu tieši tā Unilīzings dara. Prece skaitās Unilīzinga īpašums mums ir ar līgumu nodotas lietošanas tiesības.PPR dod pēc pilnīgas nomaksas.Tadtas pāriet mūsu īpašumā.Pēc līguma noteikumiem PL skaitās mūsu bilancē un rēķinam nolietojumu. PVN atskaitām katru mēnesi pēc viņu saņemtā rēķina.
Uzhas!Chto eto za objasnenija???V uslovijah konkurentnogo rinka?
Bezobrazie!
Tas ir finansu līzinga nosacījumi.....jābūt pavadzīmei....
Viss kārtībā sazvanījos ar Unilīzingu, būs man tā pavadzīme!!!
Правильно, что за безобразие. Нужно их (лизинговые комп.) приучивать правильно оформлять сделку. (сорри за тавтологию)
У на с Унилизингом было точно так же.Машину мы купили в апреле, накладную после пятнадцати напоминаний получили в июле... Однако число на ней стояло апрельское! Так что всё они там знают, но тянут резину!
Закрыть
Краткое описание нарушения