Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmuma grāmatvedības sākums К списку тем
Uzņēmuma grāmatvedības sākums
Sveiki visiem zinošajiem grāmatvežiem!
Darbību sāk jauns, mazais uzņēmums. Esmu jauns grāmatvedis un lūdzu padomu - kā labāk vaikt grāmatvedības uzskaiti? Vai pirkt grāmatvedības programmu vai..?
Varbūt kāds ir bijis līdzīgā situācijā ?
Jau iepriekš pasakos!
Ответы (4)
Grāmatvedības programma Zalktis laba maziem uzņēmumiem . Variet pārbaudīt pa brīvu.Apskatīt un izmēģināt par brīvu un lietot tāpat kādu laiku.
www.zalktis.lv
Es neesmu jauns grāmatvedis, bet man tūlīt būs vēl viena neliela firma un teicu īpašniekam, lai nopērk Zalkti. Pirms tam strādāju ar Tildes Jumi.
Zalkti izmēģināju demo versijā un šķiet, ka ir pieņemama. Cena apm. 38 lati + jauninājumi ik pa laikam. Sazināties ar konsultantu arī viegli. Lai Jums Dagnija, veicas!
Mazajā uznjemumā es arī strādāju ar Zalkti. Esmu apmierināta, vismaz nav viss jāraksta ar roku.Galvenais ka šo programmu mazie var atļauties, nav dārga. Un Ilma jau rakstīja, ka vispirms var izmēģināt par brīvu.
Закрыть
Краткое описание нарушения