Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

DRN par elektropecēm К списку тем

DRN par elektropecēm
Cien grāmatveži!

Lūdzu palīdziet saprast, kad būs jāsāk maksāt DRN par elektroprecēm un par kuru periodu?, un par ko būs jāmaksā - par patērētājam pārdotajām vai saražotajām/importētajām elektroprecēm?

Paldies.
Biiitls
Biiitls 06.10.2005 15:33
11 сообщений на сайте

Ответы (3)

Biiitls
Biiitls 06.10.2005 16:28
11 сообщений на сайте
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=189&hl=1
Alenushka
Alenushka 06.10.2005 16:54
1041 сообщение на сайте
Tā kā man šis jautājums ir ļoti aktuāls, un ja nu vēl kādu tas interesē - tad lūk ko esmu "izracis":

1. Jaunais Likums par DRN vēl nav pieņemts!, bet stāsies spēkā no 01.01.2006

2. Ražotājam/importētājam ir jāapsaimnieko EEIA par elektropreceēm kas tika izlaistas tirgū pēc 13.08.2005, vai ir jābūt noslēgtam līgumam elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu (EEIA) apsaimniekotājiem

3. Līdz gada beigām (it kā) jāreģistrējas vides ministrijā?

4. Ja nav noslēgts līgums tad 2006.g.martā būs pašam jāatskaitās vides ministrijai par EEIA

5. No 01.07.2006 - elektropreces tiks apliktas ar DRN.

Ja es esmu kaut ko sapratis nepareizi - vai Jums ir vēl cita informācija - ceru ka padalīsieties.
Biiitls
Biiitls 07.10.2005 09:22
11 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.