Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Žurnāls-virsgrāmata
Labrīt!
Varbūt kāds zina, kur var dabūt šī žurnāla elektronisko versiju (Excelī)?
Paldies par atsaucību!
Ответы (33)
tur gan ir tikai galvenā grāmata
http://www.vgk.lv/getafile.php?id=2923
varētu jau aizsūtīt virsgrāmatu- žurnālu, kādu sev kādai citai firmai kādreiz taisīju, bet Jūs neesat norādījusi savu e-pasta adresi. Žurnāls - Virsgrāmata nav tas pats kas Galvenā grāmta.
Cleo, aizsūtiet man, lūdzu, uz e-pastu
cougar@one.lv
Un man, lūdzu, Cleo!
aleks_a@e-apollo.lv
Kā atšķiras Žurnāls - virsgrāmata no Galvenās grāmatas?
Un man, lūdzu, Cleo!
stt@apollo.lv
Būšu ļoti pateicīga, ja atsūtīsiet arī man
rozel@one.lv
Žurnālā virsgrāmata parasti ir iespēja izdrukāt noteiktus mēnešus - kā apgrozījuma pārskatu pa kontiem, bet Galvenajā grāmatā katram kontam ir sava lapa un ir iespēja izdrukāt kādu konkrētu konta apgrozījumu pa visiem mēnešiem (bet nevar kādu konkrētu mēnesi pa visiem kontiem). Grūti izskaidrot gan tā, lai saprastu. Lieneje atveriet adresi kas dota, kur ir galvenā grāmata un redzēsiet.
Cleo, liels paldies Jums, es saņēmu!
Izrādās, ka es kaut ko līdzīgu arī taisu. Tikai man tas saucās Sintētisko operāciju apgrozījuma uzskaites žurnāls. Tatad sanāk, ka jāmaina nosaukums un ar to arī pietiek? Tad galvenā grāmata arī nebūs vajadzīga...
Failed to deliver to 'rozel@one.lv'
SMTP module(domain one.lv) reports:
message text rejected by
mail2.one.lv
552 Account(s) <rozel@one.lv> does not have enough space
Cleo!Jūs forumā esat kā glābšanas riņķis.Lūdzu lūdzu atsūtiet man arī! jau iepriekš pateicos!
allissite@inbox.lv
Solba principā es taisu galveno grāmatu, man tā labāk patīk.
Solbe, vienkārši tur vajadzētu vēl aili konta nosaukums, jo gan galvenajā grāmatā, gan virsgrāmatā - žurnālā, ja nemaldos LGS nosaka to, ka jābūt konta nosaukumam. (bet varbūt maldos) Par cik man pašai labāk patīk Galvenā grāmata, tad pie tās virsgrāmatas neesmu piestrādājusi.
Cleo, lūdzu , es arī vēlētos galv. grāmatu : anna@vsk.
jelgava.lv
galvenās grāmatas adresi jau devu augstāk.
tur ir galvenā grāmata
http://www.vgk.lv/getafile.php?id=2923
Cien. Cleo, vai jus varetu atsuti man ari zurnalu virsgramatu, ieprieks pateicos : email:
ref@biant.lv
Cleo, lūdzu , es arī vēlētos galv. grāmatu :
svtb@inbox.lv
Paldies Cleo, lūdzu , es arī vēlētos Žurnāls - Virsgrāmata:svtb@inbox.lv
Закрыть
Краткое описание нарушения