Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Kam jabut pie datora? К списку тем

Kam jabut pie datora?
Labdien- veiksmi darbos!

Sakiet -, ja datoram ir tikai pavadzime - kam jabut vel ka apliecinajumam par iegadi?
Sindija
Sindija 17.10.2005 11:28
988 сообщений на сайте

Ответы (9)

samaksas dokumentam, ja domāts tas? Ja datorā ir ieinstalētas programmas, tad jābūt arī licencēm uz tām programmām.
Cleo
Cleo 17.10.2005 11:34
19234 сообщения на сайте
Ko tad Jūs vēl gribiet kādu apliecinājumu? PPR jau apliecina iegādi , ja kā saņēmējs ir uzrādīta Jūsu firma.
Ilma
Ilma 17.10.2005 11:34
30495 сообщений на сайте
Cleo un Ilma -

Ja iegadats pats dators - man ir pavadzime un maksajuma uzdevums.

Man direktors parjautaja- vai ar to pietiek, ja nak parbaude uz to- vai ir licencetas iekartas?

Ka Jus parliecinaties- ka tas dators ir tas un vinam visa dokumentacija ir kartiba?
Sindija
Sindija 17.10.2005 11:37
988 сообщений на сайте
uz pašu datoru nekādas licences nevajag, bet uz programmnodrošinājumu, kas datorā ir ieinstalēts gan vajadzīgas licences papīra formātā un CD disku veidā, kas dodas līdzi, ja programmnodrošinājums ir oficiāli ar datoru kopā nopirkts.
Cleo
Cleo 17.10.2005 11:39
19234 сообщения на сайте
Es saprotu, ka mulkigi jautajumi, bet es ari apmulsu, jo, kad personigi iegadajos datoru, tad tiesham naca lidzi ta dokumentacija- instrukcija u.c. papiri, bet sheit ir tikai par pashu datoru pavadzime.

Tad vel ir CD par MS Office 2 programmam- Excel un Words.

Nosaukums: " Microsoft Office Basic Edition 2003"

Tas ir ari viss?
Sindija
Sindija 17.10.2005 11:50
988 сообщений на сайте
nu amn ir vesela kaudze grāmatiņu, bet tās isntrukcijas jau neapliecina datora iegādi, iegādi apliecina PPR un programmnodrošinājuma iegādi apliecina licences un CD. Nemācēšu apgalvot, bet manuprāt viss ir kārtībā ja jau uz Ofisu Jums ir CD, jo CD tāpat jau nedod, ja nepērc programmu.
Cleo
Cleo 17.10.2005 11:53
19234 сообщения на сайте
Nu liels paldies!

es vel uzzvanishu firmai kura apkalpo datorus, lai apskatas, jo, ja priekshniekam ir shaubas, tad jau jaskatas.
Sindija
Sindija 17.10.2005 13:11
988 сообщений на сайте
PALDIES!!!;)
Sindija
Sindija 17.10.2005 13:12
988 сообщений на сайте
var jau ari nepirkt tas licences, jo gandriz visu (Office, Adobe Acrobat, arhivatoru, NC vai DOS )var aizstat ar pilniigi bezmaksas programmaam.
Storno
Storno 17.10.2005 14:14
1392 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.