Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izpalidziet! PVN metodika К списку тем
Izpalidziet! PVN metodika
Vai kads nevaretu izpalidzet ar PVN uzskaites metodiku! Shodien nak VID parbaude par priekshnodokli, bet PVN uzskaites metodikas nav!
Varbut varetu atsutit vai noradit kur var meklet!
Ответы (45)
Cleo,буду очень благодарна,если скинете и мне методику по ПВН .Заранее спасибо.
elen@balticom.lv
Cleo,буду очень благодарна за методичку,мне каждый месяц "отбиваться" приходится от "гостей"...leptons@email.com
aizsūtīju, tikai vēlams pirms e-pasta adreses norādīšanas aiz punkta tomēr likt atstarpi, citādi uzspiežot uz adreses priekšā adresei saliekas arī tie punkti.
ārī būšu pateicīga, ja atsūtīsiet pnv metodiku - PALDIES!
parteraroze@inbox.lv
Cleo a mozhno i mne visslat
Nadezda80@hotmail.com
Cleo! Vai nevarētu, lūdzu to metodiku ievietot tepat, lai nebūtu katram jāsūta. Es arī to ļoti gribētu un būtu ļoti pateicīga, ja atsūtīsiet man. Mana adrese
olga.blumberga@viafinance.lv
vecajā saita variantā bija, bet kur palika nezinu. Pati bez Redaktora palīdzības ievietot nevaru, un cik saprotu būs lielas pārmaiņas saitā.
Cleo! Lūdzu, lūdzu, atsūtiet arī man, būšu Jums ļoti patiecīga. Mana adrese:
lumene@inbox.lv
Cleo,буду очень благодарна,если скинете и мне методику по ПВН .спасибо.
cvetkova@balticom.lv
Cleo,если не трудно. вышлите вышлите пожалуйста методику по ПВН.Заранее спасибо.Мой адрес
mz@e-teliamtc.lv
Cleo, вышлите пожалуйста и мне, если не трудно, методику по ПВН. Мой адрес:
atlas1@one.lv
Cleo, будьте любезны,пришлите пожалуйста методику по PVN. Буду очень признательна.
zvezda@mits.lv
Cleo,буду также безгранично благодарна, если скинете и мне:))),Anry@banda.lv
šķiet, ka nosūtīju gribētājiem.
Cleo, вышлите пожалуйста и мне, если не трудно, методику по ПВН. Мой адрес:
tango2@inbox.lv
Cleo, vai arī es varu palūgt atsūtīt PVN metodiku:)vg@dinex.lv
Cleo, если Вас не затруднит,скиньте и мне
repralink@apollo.lv
Закрыть
Краткое описание нарушения