Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
labojumi PPR
Sveiki
jautaajums, vienaa PPR ir nepareizi izrakstiita preces summa, lai neanuleetu PPR paarsviitroju veco cenu un uzrakstiju jaunu (mainijaas PVN un kopeeja summa), klaat pierakstiju kas, kapeec, kad laboja
Bet otraa galaa graamatvede taadu PPR nepienjeema, jo teica, ka labojumus shajaa gadijumaa veikt nevar, jo tiek skarts PVN
kaa Juus riikojaties shaadaas situaacijaaS?
Ответы (8)
Ja labojums ar izrakstīto PPR bija vienā taksācijas periodā , tad nekādas problēmas nevarētu rasties. Ja dažādos tad arī ne , tikai jāveic korekcijas PVN deklarācijā , kas "otrā gala " grāmatvedei varētu nepatikt.
Исправлять РРR можно.Но если покупатель против,придется выписывать новую.У нас ,например маркеты исправления не принимают,у них такая система.Каждому свое.Ничего страшного,перепишите,а ту анулируйте.
Jā pircējam vienmēr taisnība:)
sazinaajos arii ar VID, tie teica ka VAR labot
Nu bet ja otra firma nepieņems Jūsu labojumu? Labojumam jābūt visos PPR eksemplāros.
Исправить можно. Но, как уже сказали раньше, клиент всегда прав
ae klientu sarunaasim
Nu tad viss OK
Закрыть
Краткое описание нарушения