Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pamatlīdzekļu uzskaite
Grāmatvedības uzskaites programma paredz norādīt pamatlīdzekļu grupas nosaukumu un kodu. Vai varat, lūdzu, minēt kādus piemērus? Normatīvajos aktos atrodu tikai pamatlīdzekļu kategorijas, bet neatrodu neko par pamatlīdzekļu grupām.
Jau iepriekš pateicos.
Ответы (173)
Inst
Нет, милая!
По кредиту - кобыла, по дебету - могила.
Не говори, что я не бухгалтер...
Мужики и Айвары разводятся как грибы после дождя... Какая тут карма!
Cleo - paldies, jau atradu un arī uzrakstīju vārda brālim.
а я ники внизу посмотрела.
он уже признался,что не Айвар?;)
ну если... как поганки- то не надо.
В чем я должен признаться?
nu tak on uže ne raz tut gavaril shto ne Aivar, a imja nenazval

Agent 007
Aivars7 да, не он, у того стиль другой.
Красавицы - Вы о ком, обо мне или о нем? :-?
Aivars7, o njom

Vaš stilj mi ješjo neznajem požaluj.
a mozēt znajet toka nepodozrevajem?
Vai, vai, neko vairs nesaprotu, par ko Jūs, dāmas, īsti čalojat.
Mans stils - pēc iespējas pieklājīgāks, reizēm ar mērenu humora piedevu. Pasmaidīt vienmēr ir lietderīgi.
Kā tajā senajā dziesmiņā "Smaidiet, smaidiet, un labi būs, un labi būs!"
Kāmēr guļu, forumā diskusijas par mani ar pilnu spēku.:)))Pat stili tiek apspriesti.Vēl viens vīrietis - svaiga gaļa.Es jau vecs buks:)))
Bet par tiem nemateriālajiem ieguldījumiem nezinu.Pārāk jau maz tas Zalktis maksā.Man pamatlīdzekļu maz un pagaidām stāv kā licence kontā 1...Zalktī pamatlīdzekļus vēl neesmu rakstījis, jo gaidu kādu jaununājumu par pamatlīdzekļiem.
Ничего себе-и обед прошел, а он гуль! во мужик:)))
Kamēr daži guļ - es strādāju arī pa nakti - imeju prava dnom spats.IMXO
Starp citu pamanīju ka Aivars7 ir vadītājs.Varbūt paņemiet grāmatvedi darbā.Būs daudz vieglāk.
Так ночью почти все работают:)))
Es arī vienam mazam uzņēmuma nesen iegādājos Zalkti. Licenci liku uz nemateriālajiem ieguldījumiem (licencēm) 1120. Izveidoju PL kartiņu, lai rēķinātu nolietojumu ( 3 gados) fin. un tik pat nodokļos. Tatad bilancē Zalktis būs pie licencēm, bet nolietojumus rēķinās pēc lineārās 3 gados.
Закрыть
Краткое описание нарушения