Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN К списку тем
Marks 31.10.2005 14:34
37 сообщений на сайте
37 сообщений на сайте
Ответы (10)
нам платит россиянин,но товар мы должны поставить фирме в Нидерланды
Marks 31.10.2005 14:44
37 сообщений на сайте
37 сообщений на сайте
В таком случае, россиянам счет будет с 18%, и в декларации отражаете согласно 12 статьи 9.1. части и неплательщику в Нидерландах счет за транспортировку тоже с 18%
да - 18%, ведь товар не покидал ЕС.
Markoz 31.10.2005 15:56
374 сообщения на сайте
374 сообщения на сайте
Товар покинул территорию Латвии, но услуга по перевозке этого товара оказывалась неплательщику, а
25.pants Ar kustamo (ķermenisko) lietu saistīto pakalpojumu sniegšanas vieta Eiropas Savienības teritorijā
Ar kustamo (ķermenisko) lietu saistīto pakalpojumu sniegšanas vieta Eiropas Savienības teritorijā ir vieta, kur pakalpojums tiek sniegts. Ja šis pakalpojums tiek sniegts citas dalībvalsts apliekamai personai un kustamā (ķermeniskā) lieta pēc pakalpojuma sniegšanas tiek izvesta no iekšzemes, pakalpojuma sniegšanas vieta ir tā Eiropas Savienības dalībvalsts, kurā pakalpojuma saņēmējs ir reģistrējies kā apliekamā persona.
251. Piemērojot likuma 25.pantu ja ar kustamo (ķermenisko) lietu saistītie pakalpojumi iekšzemē tiek sniegti citas dalībvalsts neapliekamai personai, šo pakalpojumu sniegšanas vieta ir iekšzeme.
25.pants Ar kustamo (ķermenisko) lietu saistīto pakalpojumu sniegšanas vieta Eiropas Savienības teritorijā
Ar kustamo (ķermenisko) lietu saistīto pakalpojumu sniegšanas vieta Eiropas Savienības teritorijā ir vieta, kur pakalpojums tiek sniegts. Ja šis pakalpojums tiek sniegts citas dalībvalsts apliekamai personai un kustamā (ķermeniskā) lieta pēc pakalpojuma sniegšanas tiek izvesta no iekšzemes, pakalpojuma sniegšanas vieta ir tā Eiropas Savienības dalībvalsts, kurā pakalpojuma saņēmējs ir reģistrējies kā apliekamā persona.
251. Piemērojot likuma 25.pantu ja ar kustamo (ķermenisko) lietu saistītie pakalpojumi iekšzemē tiek sniegti citas dalībvalsts neapliekamai personai, šo pakalpojumu sniegšanas vieta ir iekšzeme.
Значит если неплательщик НДС ЕС получает наш товар, мы выставляем 18%?
Я звонила в консультацию в СГД - мне сказали 0%,
Ну и консультации у нас,,,,
Я звонила в консультацию в СГД - мне сказали 0%,
Ну и консультации у нас,,,,
Ivl - Вы методичку-то получили?
Inst 31.10.2005 19:10
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Я не получила - завтра может:)
Inst 31.10.2005 19:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
С россиянами начисляется реверс, если уж совсем точно, потому что реализация происходит на территории Латвии и россиянам надо бы сдесь регистрироваться.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть