Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Par uzņēmuma vadītāju 1.mēnesī - kādi nodokļi? К списку тем

Par uzņēmuma vadītāju 1.mēnesī - kādi nodokļi?
Ja pieņemts darbā ar darba līgumu oktobra vidū, parakstījis da žus dokumentus, nekādi darījumi nav notikuši, ieņēmumu nav. Kas jāuzrāda ziņās par nodokļiem - tikai sociālais nodoklis no minimālās algas? (nevaru atcerēties, kur tas bija rakstīts)

Vai arī IIN un Uzņ.riska nodeva?

Varbūt vēl šajā mēnesī lai viņš neslēdz līgumu ar sevis pieņemšanu darbā?

Nevaru saprast, ko darīt...
Agitak
Agitak 01.11.2005 16:19
35 сообщений на сайте

Ответы (7)

sociālais nodoklis,arī IIN un Uzņ.riska nodeva.

Все как у обыкновенного работника.

Вы пишете, что заключен трудовой договор: так и начисляйте сооветственно со всей положенной зарплаты. Можно ее минимизировать,пока нет доходов, или часть ставки оформить,в том же договоре.

Если директор-учредитель, то можете и tikai sociālais nodoklis no minimālās algas, но без трудового договора.
Markoz
Markoz 01.11.2005 16:25
374 сообщения на сайте
Nevar aprēķinat daļu slodzes - uzņēmuma vadītājam tikai sākot no minimālās.

Kurā likumā tieši tas ir rakstīts ka var "Если директор-учредитель, то можете и tikai sociālais nodoklis no minimālās algas, но без трудового договора."?
Agitak
Agitak 01.11.2005 20:08
35 сообщений на сайте
Закон о соц.налоге.
Albina
Albina 01.11.2005 20:13
64790 сообщений на сайте
Un IIN, kā arī riska valsts nodeva nav jāmaksā noteikti, kamēr vadītājs nav pieņemts darbā ar līgumu?
Agitak
Agitak 02.11.2005 10:09
35 сообщений на сайте
Kāmēr nav ar darba līgumu , tikmēr , ne.
Ilma
Ilma 02.11.2005 10:10
30495 сообщений на сайте
Paldies!
Agitak
Agitak 02.11.2005 10:17
35 сообщений на сайте
IIeN maksā tikai tad, ja reāli tiek izmaksāti ienākumi. Gadījumā, ja aprēķina tikai VSAOIe no minimālās un to pārskaita budžetā, persona reālus ienākumus nesaņem - tātad nav no kā maksāt IIeN. Riska nodevu, ja nemaldos, arī maksā tikai par darbiniekiem - ja nav noslēgts darba līgums - nav arī darbinieka
Xau
Xau 02.11.2005 14:02
297 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.