Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоговые конвенции, оффшоры, нерезиденты, свободные экономические зоны, таможня
ļoti steidzami - prece no Lietuvas К списку тем
Ответы (18)
ES preču iegādei nav muitas...
Bums 09.11.2005 11:10
166 сообщений на сайте
166 сообщений на сайте
ar ko atšķirās prece, ko nopērkiet Lietuvā ar pārskaitījumu no preces, ko nopērkiet skaidrā naudā?
Bums 09.11.2005 11:10
166 сообщений на сайте
166 сообщений на сайте
Darījumi skaidrā naudā virs 1000Ls jādeklarē...
Ginta_mocane 09.11.2005 11:14
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Latvijā daījumiem starp juridiskām personām, ja tiek iegādātas preces pārdošanai, jābūt bezskaidrā naudā. nezinu, bai tas attiecas arī uz ES valstīm..
Po zakupke tovarov za sk.naududejstvujut obwie pravila. Ograni4enue 3000,-Ls s odnim partnerom za mesjac. Esli zakupka bolee 1000,- Ls sdaete ot4et o sk. naude.
Auri 09.11.2005 11:16
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Из ЕS можно платить наличкой,только декларировать,ну и конечно инвойс,и реверс по ПВН
Betty 09.11.2005 11:18
1598 сообщений на сайте
1598 сообщений на сайте
Arī iepērkot preces skaidrā naudā no ES juridiskām personām , jādeklarē skaidras naudas darījumi saskaņā ar likuma par nodokļiem un nodevām 30.pantuun virs 3000,- jā maksā soda nauda .
par skaidro naudu neiedomājos, bet piekrītu, ka tāda lieta ir
Bums 09.11.2005 11:24
166 сообщений на сайте
166 сообщений на сайте
Par skaidrās naudas darījumu deklarēšanu es zinu, tik domāju, vai vēl kaut-kas nav nepieciešams... Vai CMR ir jānoformē? Vai arī pietiek tikai ar Invoioce?
Kā tad Jūs to produkciju atvedāt? Ja pirkāt mazumt.veikalā tad manuprāt neko nevajag.Nezinucik liels ir tas pirkums , bet var piem atves at savu mašinu un tad jau nekas cits nebūs. Arī PVN neatskaitīsies , bet visa čeka summa uz izdevumiem.
Soglasna s Betty, tovar iz Litvi mojno zakupatj za nali4ku, t.k. u nih net zakona, zapreshajuwego sdelki za nali4nie ras4eti, a t.k. zakupaete v Litve, to ih prioritet viwe. IMHO.
Auri 09.11.2005 11:34
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Vot ja i dumaju - na kakom osnovanii primenjajetsja PVN 0%... Hvatit li kopii PVN platelscika? Ili neobhodima CMR? Da i voobsce - neobhodimo li mne "dokazivatj", 4to eta sdelka s PVN 0%?
Prosto situacija takaja, 4to shef uzhe v Litve i zvonit mne,kak postupitj...a ja dazhe i neznaju..
Prosto situacija takaja, 4to shef uzhe v Litve i zvonit mne,kak postupitj...a ja dazhe i neznaju..
Вообще-то это больше литовцев должно волновать. Им с 0% выставлять. Если есть возможность выписать ЦМР, то лишняя бумажка не помешает.
Saprotu , ka pērkat mazumtirdzniecībā veikalā. Tur Jūs dabūsiet tikai čeku ar viņu uzsk PVN un nekādu INVOISU ne CMR. Vai domas par pirkšanu mazumt. mainījušās?.
Да пусть оформит в Литве нормальный счет с 0%, заплатит наликом, заполнит CMRку, накрутите реверс и будете дальше продавать в Латвии. И литовцам выгодно, и латвийцам.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть